Będę Pierwszy!
Pokażę moje auto z firmy Mongo Transport i Spedycja, a jest nim DAF XF105.460 SSC z 2011r, oraz naczepa Schmitz burto-plandeka z 2012r.
Nie jest obklejony w barwy firmy, ponieważ szef chciał zostawić malowanie limitowanej wersji DAF'a. Kolejną prace, którą pokażę będzie to "auto na zamówienie".
Może i ja bym coś wstawił
Dobra, kiedyś zacząłem robić zestaw truckerkielce ale chęci mi minęły, więc jeszcze nie do końca ukończony projekt. O tym czy się podoba zdecydujcie sami
Takie mangi to ja robiłem... nie robiłem, od razu zaczynałem od mang z cieniami. A teraz robię nie wątpię najlepsze mangi na forum razem z Sebkiem vel. Azor499 i PatrykiemR500. Tylko ich nie publikuję.
Takie mangi to ja robiłem... nie robiłem, od razu zaczynałem od mang z cieniami. A teraz robię nie wątpię najlepsze mangi na forum razem z Sebkiem vel. Azor499 i PatrykiemR500. Tylko ich nie publikuję.
To się nie odzywaj w ogóle w tym wątku, jak masz siać zamieszanie. Przypominam o ultimatum jakie postawił Bajzel dla tego tematu, radzę się uspokoić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości