Cytuj:
a Ty sprzedajesz i sprzedajesz... nie che 2 poziomowego auta bo jest za wysokie przez ostatni miech oglądałem z 10 aut mimo ze przed wyjazdem żadne do końca nie spełniało wymagań to na miejscu jak zwykle zgilizna i spchel na słupkach. che proste w miarę mocno auto z naprawdę mocna zabudowa odbieramy na stałe bydło z pgrów i jak wchodzi luzem 12 byków po 800 kg to zabudowa i auto ma to wytrzymać i da się tym jechać i wjechac do chłopa na podwórko nie zrywając wszystkich kabli bo auta ma prawie 4 metry wiec nie wciskać 2 poziomowego lub 3 osiowego gowna które wszędzie się kopie i wynalazków 8 10 12 tonowych z 7 metrowa zabudowa gdzie po załadowaniu nie da się jechać 60 na godzinie bo rzuca po całej drodze
A czego się spodziewasz po 20 letnim aucie ? Nówki sztuki zabudowy ? Jeśli uważasz że 3 osie to g**** to równie dobrze możesz powiedzieć że Star może konkurować z wielką 7
. Albo jeździłeś czy tam miałeś takie padła albo nie wiem
Jakoś mamy z tatem 2 Many 3 osiowe i załadować na niego 16 ton to nie problem , i jakoś nie buja po całej drodze , jakoś idzie sztywno , jakoś te 85 idzie i jakoś z ładunkiem można podnieść oś i wjechać do kogoś czy się zawrócić żeby nie poryć podwórka , tak samo nie zakopiesz się bo masz blokadę mostu... Zgodzę się z powszednim użytkownikiem
Cytuj:
Kiedyś Ci już to pisałem ale napiszę jeszcze raz. Dla Ciebie tylko nowy...
A i jeszcze co do 3 osiowego auta zobaczysz jak przyjdzie ci wozić więcej tych byków czy tam czego to jeszcze sprzedasz 18 czy tam 19 i kupisz 26 i do tego przyczepę