Cytuj:
27,2 l. to norma naprawdę godna podziwu jak na autko z 96 roku, nie do wiary że autko po tylu latach utrzymuje swoje spalanie. Silnik był w Volvie robiony ? Bo tak niskie spalanie mnie mile zaskoczyło
Byćmoże szwedzki koncern zadbał o swoich klientów na długie lata
Fh-cz wygląda naprawdę na bardzo zadbanego, lubię takich kierowców którzy dbają o swoje auta i nie patrzą tylko aby wsiąść i jechać dalej.
Dzięki, nic poważnego przy silniku nie było robione, przynajmniej za naszej kadencji na tym aucie. Ale podejrzewał że poprzedni właściciel też nic nie dłubał.
Cytuj:
Oj Kapsiu, żeby każda "padlina" tak wyglądała i się trzymała to warsztaty nie miały by co robić ;p
jak widać da się połączyć nieprzerwaną eksploatację pojazdu z utrzymywaniem auta w bardzo dobrym stanie
Dziękuję
Dziś sprzątając garaż znalazłem dwie stare trąby kolejowe, które były założone na niebieskim F2000, który zresztą był pokazywany na forum. Nadgryzł je trochę ząb czasu, ale jak by je odmalować na czarny mat, założyć zawór dwudrożny żeby to brzmiało jak prawdziwa lokomotywa, czyli dwutonowe sygnały to myślę, że zagoszczą na dachu Pingwina.