Cytuj:
kurcze DW to moja okolica i ja jeszcze go nie spotkałem!?! czyli jest to zwykła kabina i po prostu dobudowane z tyłu pewnie z żywicy kawałek ala sypialki? Myślałem na poczatku,że jest to podwójna kabina tylko zabudowana aby szyby nie było tylko jedna całość dobre rozwiązanie i faktycznie tańsze bo przecież troche szpachli i żywicy to wiele nie kosztuje.
Źle mnie zrozumiałeś to była oryginalna dubel kabina z szybami, tyle że gość sobie je przyciemnił, normalnie z tyłu drzwi miał tyle, że ich nie używał. Miał przejechane niecałe 40 tysięcy dopiero tym autem, tłumaczył że ma w planach zrobić firanki, które zakryją wszystkie szyby, przód tył i boczne.
Cytuj:
Kwiatula a może jak ta ''turbo dziura'' czy jak to nazwać potrzebuje zmiany softa na nowy to może odrazu zrób tak jak ja planuje wrzucić 180km odrazu +30km i jakieś 120nm to bardzo dużo dodam iż mam taką firme która ma dobry kontakt z Renault i auto gwarancji nie traci a dostaje dobra dawke mocy
Wiesz, to nie moje auto, gdyby było moje to bym coś myślał, a tak mogę tylko zasugerować szefowi.
Ciekawe jak to z tą gwarancją wygląda?
Cytuj:
kurcze DW to moja okolica i ja jeszcze go nie spotkałem!?!
Gość był z Miastka, a auta z Wrocławia z leasingu.