Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: magnum 385/440

Witam co moze byc przyczyną padania wtrysków? w ciagu ostatniego 1000 kilometrów robione drugi raz... dodam ze pompki jednostkowe daja dobre cisnienie... dodam ze była wymieniana na drodze podstawa filtrów niewiadomego pochodzenia i były juz tam filtry pozdrawiam

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9151637
Samochód: MOBILNE SERWISY

Kolego sprawdź auto pod względem elektryki, renault ma słabe instalacje i często zwarcia itd. robią kupe błędów a jak dasz wtryski do roboty to oczywiście naprawią:) dzwoń do kolegi tiger lub jak chcesz to 509 01 01 06 robimy na miejscu u klienta 1,8 zł dojazd , 150 zł diagnostyka

NAPRAWY INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH KOMPUTEROWA DIAGNOSTYKA
REGENERACJA ZAWORÓW APM (EL1100) ECAM APS

Użytkownik

Użytkownik

Padają wtryski czy masz problem z pompami jednostkowymi???
Co masz na mysli poprzez stwierdzenie "padają wtyryski"? Leją zacinają sie zaswiecają się jakieś kontrolki.?????
Nie piszesz nic o objawach na podstawie których stwierdziłeś problem z wtryskami.
Ale powiem tak jesli chodzi o końcówki do wtrysków do etecha euro 2 to życze powodzenia.Przerabiałem temat ja znajomi itd.Na rynku samo badziewie nieważne bosch i inne marki do tego dochodzi sposób montażu nie polecam na zasadzie rozkręcić wymienić bebechy na nowe.
Przerabiane nie pojeżdzą za długo lub wogóle.Lepszym rozwiazaniem jest myjka ultradzwiękowa ale sukces zalerzy od tego na jakie końcówki trafisz.Tak jak pisałem nie sugeruj się np. ze kupiłeś boscha bo klepany u turka wegra lub piernik wie gdzie.

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: magnum 385/440

Kolego pompy jednostkowe sa ok dobre cisnienie itd. natomiast wade wtrysków stwierdziłem po dymieniu na biało i nie paleniu na wszystkie cylindry. Własnie zrobiłem wtryski po raz drugi wyglada to narazie dobrze w poniedziałek pierwsza trasa takze zobaczymy:)

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]