1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam mały aktual zmuszony byłem odnowić troszkę halogeny na dachu gdyż z któryś cały czas robił mi zwarcie i palił bezpiecznik po rozebraniu ring diodowy się rozsypał. Do tego w miejscy gdzie był ring na zewnątrz odbłyśnika zaczęło to wszytko korodować więc zacząłem regenerację Halo
Podkład
Pierwsza warstwa ala chromu
Druga warstwa i uchwyty halogenów na czarno
A tu już na autku niestety coś mi się psuje z aparatem i nie ma ostrości ale w realu wygląda to o wiele lepiej
Maniuś dostanie nowe poduszki goodyear na razie za zimno żeby założyć
I zestaw naprawczy siłownika sprzęgła jak nie dam rady zregenerować będzie nowy
_________________ MAN
Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, 21:03 przez sebotrucker, łącznie zmieniany 1 raz.
A tu już na autko niestety coś mi się psuje z aparatem i nie ma ostrości ale w realu wygląda to o wiele lepiej]
Przetrzyj obiektyw
Cytuj:
Maniuś dostanie nowe poduszki goodyear na razie za zimno żeby założyć]
Nie pękaj
Cytuj:
I zestaw naprawczy siłownika sprzęgła]
Którego nie umiesz zregenerować
Jak zadzwonisz to ci zregeneruje siłownik i poduszki wymienie
BTW: Nie chciałem obrażać autora tematu
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Zrobiło się ciepło więc mechanikujemy na całego przy f 90
A wiec padł modulator przy przednim lewym kole a że manik musiał być do południa sprawny więc trzeba było go ominąć
Na drugi dzień
nowe śróbki do odpowietrzania filtrów oczywiście ORI
Filtry knechta
wyczyszczony odstoinik
I nowy modulator ABS już działa
Wkrótce kolejne fotki
A na koniec tak świecą nowe ringi w halo w nocy
Wreszcie mam dobry aparat cyknąłem fotkę w nocy manikowi
zamówiłem nowe dywaniki pokrowiec na kierownice i ledowe obrysy z TGX-a w blende jak wszystko przyjdzie pocykam fotki
Na koniec krótki filmik http://www.youtube.com/watch?v=jLYKeOdC ... e=youtu.be
A więc mały aktual przyszło trochę zakupionych szpargałów
Nowe dywaniki niestety brakowała mijesca na hamulec górski musiałem wycinać sam ale nawet nawet są
pokrowiec ze skóry na kierownice niestety źle wymierzyłem kierownice i nie pasuję
No i Ledy z TGXa
Ogólna fotka
Maniek coraz ładniejszy. Wrzuć później fotkę jak w nocy świecą te obrysy. Dywaniki mi osobiście średnio przypadły do gustu bo nie jestem zwolennikiem tego typu dywaników. Strasznie ciężko je wymyć i wyszorować. No ale to moje zdanie. Życzę powodzenia w obszywaniu kierownicy no i zmień te obrysówki na beczce u góry na diodowe co wszystko będzie w jednym kolorze i będzie bardzo ładnie. POWODZENIA
Maniek coraz ładniejszy. Wrzuć później fotkę jak w nocy świecą te obrysy. Dywaniki mi osobiście średnio przypadły do gustu bo nie jestem zwolennikiem tego typu dywaników. Strasznie ciężko je wymyć i wyszorować. No ale to moje zdanie. Życzę powodzenia w obszywaniu kierownicy no i zmień te obrysówki na beczce u góry na diodowe co wszystko będzie w jednym kolorze i będzie bardzo ładnie. POWODZENIA
Raczej dużo lepiej czyści się "gumiaki" niż dywaniki welurowe
Raczej dużo lepiej czyści się "gumiaki" niż dywaniki welurowe
Tak. Ale ja nawet na miałem na myśli welurowych. Chodzi mi o rodzaj płaskiej gumy.(np. takie jak mam w swoim manie) Można na parkingu wytrzepać dywanik popsikać pianką wytrzeć szmatką i są czyściutkie a z tymi to szczoteczka do zębów lub karcher i jazda. No ale to zależy kto i jak często będzie je mył.
Atrapa musi zostać tak jak jest chyba że znajdę gdzieś od evo
Tak wyglądają obryski w nocy
Dałem za nie 46zł brutto z allegro
Jako że przy myciu odpadła ma osłona lusterka mam plan pomalować je w kolor kabiny
co wy na to
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości