Witam. Akurat ja jezdze tym Iveco auto testowe od 11 luty do 11 marca. Co moge powiedziec o tej ciezarowce. Spodziewalem sie troche wiecej miejsca, akurat w tym modelu co jezdze jest go bardzo malo po rozlozeniu gornego lozka nie sposob sie obrocic, miejsce na fotelu dla pasażera tez ciasno ostatnio jak jechalismy do Bulgarii na 3 samochody przyszedl kolega bo chcial poogladac i sie zalamal nawet nog nie szlo rozprostowac. Drugi wchodzac od razu uderzyl glowa w polki ktore sa za nisko moim zdaniem (aerodynamiczna kabina wg. Iveco) zadnego prostego miejsca na desce rozdzielczej zeby chociaz szkalnke postawic kubek z herbata, lodowka wielkosci 2 4 pakow piwa:)), ten model akurat posiada skrzynie z przebitka wiec jesli sie jedzie w rejonu rumunii, bulgarii to trzeba troche wachlowac tym drazkiem no i rolety i zaslony po calkowitym zaslonieciu przeswity ze lepiej nic nie robic bo zostaniesz krolem na youtube
jak bede mial chwile czasu to wrzuce zdjecia
Co do testowega Iveco na Katowice w Rudzie Sl w CTC mowili mi ze ma tam isc Iveco 500 w automacie ale nie wiem czy to sie potwierdzilo tak mowil mi koles z CTC jak odbieralismy tego pomaranczowego.