Cytuj:
A ja mam pytanie jak malowałes felgi? Sciągałeś je z osi i oczyszczałeś np. szlifierką kątową ze szczotką a potem podkład i srebrna farba w szpraju czy na założonym kole takie same zabiegi?
Nie, nie ściągałem ich z osi, malowałem na założonych kołach.
Cytuj:
Jeśli możesz Daniel to podaj nazwę tej farby, bo sam testowałem kilka i żadna nie dawała takiego efektu jak u Ciebie.
Kurczę, teraz Ci nie podam, bo nie pamiętam nazwy, ale któregoś dnia podjadę do sklepu, w którym ją kupowałem i podrzucę Ci nazwę na pw
Cytuj:
Żeby nie było offtopicu, ten dywan pod pedałami nie za bardzo się zużyje.
Jeździmy bez butów i na chwilę obecną wszystko jest w porządku, myślę, że nie będzie tragedii, a jeśli coś będzie nie tak, to kupi się nowy
Cytuj:
Takie pytanko od mnie , gdzie trzymasz buty ? Bo na progu raczej ich nie zostawiasz
Tak jak napisał Kuba, między fotelem a drzwiami, ewentualnie za fotelem, między ścianą boczną, a łóżkiem
Cytuj:
Daniel widać że kochasz to auto tak postępuje prawdziwy kierowca. Koledzy mam pomysł napiszmy stosowny list do zarządu Mana niech naszemu koledze Danielowi jakąś nagrode przyznaja za najlepiej utrzymamnego mana f2000 w polsce
Hehe dzięki za miłe słowa, ale bez przesady, na pewno jest w naszym kraju więcej Manów F2000, które są utrzymane jeszcze lepiej niż mój
Cytuj:
Możliwe, że dzsiaj o koło 8 mijałem się z tym Manikiem na obwodnicy Siedlec.
Nie, niemożliwe Panie kolego, dawno nie byliśmy w tamtych rejonach.
Cytuj:
Nie leciales wczoraj (06.04) ok. 17 przez Lodz?
Zgadza się, to ja jechałem. Jestem tam co tydzień w piątek
Cytuj:
Możliwe, że widziałem MANa dziś (24.04.12r) ok 20.00 przed Olkuszem?
Nie, to nie nasze auto.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i pozdrawiam!