Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 20 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 118 19 20 21 2236 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 maja 2012, 23:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

koledzy ja mam takie pytanie odnośnie tej firmy i pracy/jazdy u nich.
Firma miesci sie w warszawie lub oddział w poniatowie ja spotykam ich zestawy dość często na DK4, nawet z tego co sie orientuje to zestawy (nie wiem w jakiej ilości ale kilka stoi) stoją tez na większym parkingu z myjnią w poblizu marketu budowlanego MAJSTER jest to miasto Dębica w województwie podkarpackim, pare dni temu w ropczycach na cukrowni a raczej nie opodal na duzym parkingu stało jedno auto PAWTRANSu VOLVO FH12 ale nie wiem czy kierowca przejeżdzał akurat i pauze robił czy moze mieszka na osiedlu mieszkaniowym koło cukrowni.
Moje pytanie brzmi czy aby pracować w tej firmie jest wymóg ze mogą tylko kierowcy z okolic siedziby firmy lub jego oddziału czy nie ma to znaczenia bo mozna byc z każdego zakątka naszego kraju?
Nastały w sumie takie czasy ze papiery mozna przesłac drogą poczty elektronicznej mamy tez telefony ale mysle ze wy szczególnie ci co tam pracują czy pracowali bedziecie wiedziec lepiej.
dziekuje z góry i prosze o odp

Post Wysłano: 14 maja 2012, 14:26

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Oddział mieści się w Warszawie, ale baza aut, i biura są w Poniatowej. Więc jeżeli chcesz coś łatwić to Poniatowa.
Kolego w Pawtransie jeżdżą kierowcy, ze wszystkich zakątków Polski, wiec to nie jest przeszkodą .
W Ropczycach w tej cukrowni, często ładują Pawtrans-y , wiec pewnie czekał na załadunek.
A tak na marginesie, w firmie nie ma już Fh12, sa same fh- z 13-litrowymi silnikami :D

Post Wysłano: 15 maja 2012, 16:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ok dzieki wielkie tiromaniak.
Czyli należy zadzwonić lub pisać meile i jakos sie mozna dogadac.
Doświadczenie wymagane jest by jeździc?
A jak jest z uprawnieniami ADR? Należy je mieć czy mozna ale sie nie musi?

Post Wysłano: 15 maja 2012, 20:39

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: W124 & XF106 & GH6

Cytuj:
Adr musisz mieć mimo ,że się ich prawie nie używa. Co do zatrudnienia to trzeba rozmawiac przez sekretariat ,chyba że jesteś z polecnia innego kierowcy to bezpośrednio z odpowiedzialną za rekrutacje osobą. Kierowcy jeżdżą z całej Polski miedzy innymi Augustów ,Kościerzyna ,Toruń ,Legnica. Dzwoń i pytaj o prace ,tam cały czas szukają kierowców. Jeżeli nie masz doświadczenia to musisz się przygotować na jazdę za ucznia jakieś 2-3 miesiące ,ale ogólnie firma ok.

Post Wysłano: 15 maja 2012, 21:16

Użytkownik

Użytkownik

Co do Adr , to nie jestem pewien czy musisz je posiadac.. :> .
Przecież to są artykuły spożywcze, ....
Chociaż sa w firmie cysterny tzw Adr-ki z szarym poszyciem którymi np wożą spirytus...
Znam paru chłopaków , którzy jeżdżą w Pawianie, i nie mają ądr...
Więc w tej kwestii, najlepiej zadzwoń i się dokładnie dopytaj , nie chciałbym cię wprowadzić w bład.. :D
A co do doświadczenia, to tak jak pisał kolega'' Kujawiak'' 2-3 miesiące z nauczycielem, jeżeli się sprawdzisz, to po tym okresie dostaniesz swoje auto i w droge... :)
Powodzenia życze!

Post Wysłano: 16 maja 2012, 20:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Dziekuje za informacje:)

Post Wysłano: 16 maja 2012, 21:23

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VW

kolego cumulus_xD gdybyś się czegos dowiedział to napisz (jeżeli to nie problem :) ), mam ten sam problem co ty, szukam pracy na zestaw i myśle o tej firmie ale do jej siedziby mam ponad 400km :(

Post Wysłano: 17 maja 2012, 12:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Miejscowość Poniatowa to mam rozumiec województwo lubelskie jakies 30-40km od lublina?
To ja tam w sumie mam nie daleko;) moze ze 150km w jedną strone. Moze jakby sie udało kiedy tam pracować to mozna samochód koło domu parkować.

Post Wysłano: 17 maja 2012, 19:32

Użytkownik

Użytkownik

Dokładnie kolego, jakieś 40km od Lublina, 40km od Puław, 50km od Annopola...
Koło Opola Lubelskiego....

Post Wysłano: 18 maja 2012, 12:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
To ja tam w sumie mam nie daleko;) moze ze 150km w jedną strone. Moze jakby sie udało kiedy tam pracować to mozna samochód koło domu parkować.
Oj masz poczucie humoru kolego 8)

Miejsce zamieszkania ma się nijak do tego gdzie będziesz przejmował auto. W kontrakcie jest do 200 km od miejsca zamieszakania... podobno powyzej 200 zwracają koszty, ale to podobno :)

Ostatnio kolega schodził w Trnavie na Słowacji (wyszła ma długa pauza)... , ale zabrał się skodzianką.

Dajcie fotkę tych nowych Actrosów jak macie, jeszcze ich na oczy nie widziałem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Post Wysłano: 18 maja 2012, 19:13

Użytkownik

Użytkownik

GG: 5123594
Samochód: Renault Master 150 dCi

Z takich ciekawostek to ostatnio stałem z busem blaszakiem od nich, podczepili się pod pocztę w Hamburgu i ganiają :D

Post Wysłano: 19 maja 2012, 14:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: W124 & XF106 & GH6

Cytuj:
Z takich ciekawostek to ostatnio stałem z busem blaszakiem od nich, podczepili się pod pocztę w Hamburgu i ganiają :D
Możesz napisać jakie to auto ? Czyżby to stare VW LT ? Może to inny Pawtrans ,nie chce mi się wierzyć ,że zaczeli by się zajmować mniejszym transportem.

Post Wysłano: 19 maja 2012, 19:34

Użytkownik

Użytkownik

czyżby chodzi o czerwonego citroena jumpera???
Jeżeli tak, to ten bus jest odkupiony od Pawtransu, tylko poprostu oznakowanie zostało ;> :D

Post Wysłano: 19 maja 2012, 21:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 5123594
Samochód: Renault Master 150 dCi

Dokładnie tak, o Jumpera. Koleś który nim jeździ twierdził że robi u Pawiana.

Post Wysłano: 20 maja 2012, 10:02

Użytkownik

Użytkownik

A to dziwne :>

Post Wysłano: 23 maja 2012, 22:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Adr musisz mieć mimo ,że się ich prawie nie używa. Co do zatrudnienia to trzeba rozmawiac przez sekretariat ,chyba że jesteś z polecnia innego kierowcy to bezpośrednio z odpowiedzialną za rekrutacje osobą. Kierowcy jeżdżą z całej Polski miedzy innymi Augustów ,Kościerzyna ,Toruń ,Legnica. Dzwoń i pytaj o prace ,tam cały czas szukają kierowców. Jeżeli nie masz doświadczenia to musisz się przygotować na jazdę za ucznia jakieś 2-3 miesiące ,ale ogólnie firma ok.
Firma ok???? Nie bądż śmieszny,opowiedz jaki rygor i jak psy jestescie inwigilowani to moze ktos przejzy na oczy

Post Wysłano: 23 maja 2012, 22:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: brak

Cytuj:
Firma ok???? Nie bądż śmieszny,opowiedz jaki rygor i jak psy jestescie inwigilowani to moze ktos przejzy na oczy

Od kiedy to ktoś jakieś psy inwigiluje?

O Orłach Bielikach w Lasach Państwowych to wiem... ale żeby psy??

Post Wysłano: 30 maja 2012, 19:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W tej firmie są pewne problemy (chyba o tym pisałem wcześniej), ale z tą inwigilacją to kolego pojechałeś na maksa, jak "psy" powiadasz :lol: :mrgreen: . Proponuje zamienić "Detektywa" na coś mądrzejszego do czytania w kabinie... ostatecznie zostaje Twój Weeckend (tego czytać nie trzeba).

Tym razem WND10VM spięte z Hoburkiem (przejechane ok 590.000 km).

Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 30 maja 2012, 19:46 przez marcin, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 05 cze 2012, 10:24

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: iveco

Tomasz76 ma problemy z osobowoscia,mysle,ze ublizanie komus bardzo go podnieca. Pracowalem w Pawtrans prawie 4 lata i nie odczulem zadnych dziwnych naciskow. Trzeba sie stosowac do regulaminow i zasad obowiazujacych w Firmie,a wtedy wszystko jest ok. Pozdrawiam wszyskich! WND18VM 8)

Post Wysłano: 05 cze 2012, 18:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Niedługo do firmy dojdą nowe MERCEDESY MP4 10 sztuk czeka na odbiór w salonie w NIEMCACH :mrgreen:

Strona 20 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 118 19 20 21 2236 Następna