Łoooo, dzięki za taki odzew Panowie!
Cytuj:
Widzę nareszcie nowe miejsce na antenę od CB i chyba pierwsze auto Taty, które jest w leasingu?
Zastanawiam się, czemu szef nie zamówi firany
Może niepraktyczne takie coś jest w busie?
W tym Masterku ładnie uciągniętą plandekę macie.
Wszystkie samochody są w leasingu. Tafle inne, bo zmienił się leasingodawca.
Firanki nie ma, bo jest droższa, cięższa i niepraktyczna.
Cytuj:
Ile nowych masterek przyszło do firmy?
Dwie.
Cytuj:
a Masterek genialny, jakieś tam zmiany renault wprowadził od tej premierowej wersji??:)
Nie, nic nowego się nie pojawiło
Cytuj:
Cześć kurde szkoda,że Wasza firma bierze podstawowe wyposarzenie do masterków są na tyle rozwinieci w transporcie,że mogliby odżałować 8k na ful wersje i tak jest to auto w leasingu (widze po tablicach) ogólnie bardzo ładne autko z silnika tato będzie zadowolony,jest to dość duża różnica odczówalna do 125km.Oby służył tak dobrze i bez wypadkowo jak poprzednik
P.S tempomat i ogranicznik prędkości to jedno i to samo a ostatnio kabiy sypialne z lamaru montował Wam mój brat
Widziałem już kilka tak okrojonych Masterów, że tego wyposażenia na pewno nie nazwałbym "podstawowym". Czego Ci tutaj brakuje? Poprzednik był taki sam i nikt nie narzekał - komfort na jak najbardziej odpowiednim poziomie.
8 000 zł to wg Ciebie jest mało, tak? To pomnóż sobie tą kwotę przez 20 (tyle mniej więcej jest aut w firmie) i zastanów się czy włożyłbyś tyle kasy w zbędne doposażenie, a nie kupił za to kolejnego samochodu.
Działanie tempomatu i ogranicznika jest raczej inne, nie sądzisz? Fakt, że są usytuowane na jednym przycisku o niczym nie świadczy.
Twój brat jest odpowiedzialny tylko za montaż, czy za wyposażenie kabiny w środku też?
Cytuj:
Co z poprzednim? Ogarną go i pójdzie do innego kierowcy?
Tak, przejmie go młodszy stażem kierowca
Cytuj:
Cytuj:
ogranicznik prędkości
Do 250km/h?
To jakiś eko pomysł szefa czy co?
Opcja wyposażenia (łączona z tempomatem) - ustawiasz sobie na komputerze dowolną prędkość, pedał gazu dalej deptasz, ale więcej niż ustaliłeś nie pojedziesz
Cytuj:
Cytuj:
i brak pneumatycznego fotela kierowcy.
Że co proszę?
To chyba jakiś żart? Czemu?
No i nie rozumiem też dlaczego szef nie zamówi skórzanej kierownicy...
Coś kosztem czegoś - nie ma fotela, są poduszki na tylnej osi. Tata myślał o przekładce z poprzedniego auta, ale po przejechaniu kilkuset kilometrów uznał że nie ma takiej potrzeby, bo jest równie wygodnie.
Też jechałem i potwierdzam.
Renault nie ma w swojej ofercie skórzanej kiery do Mastera.
Cytuj:
A antena to raczej Lemm At-1200, bo na 90 centymetrowego AT-900 mi to nie wygląda
Rzuciłem na nią okiem i coś krótka mi się wydawała, dlatego podałem ten najniższy model. Przeczytałem ostatnio Twój post i postanowiłem ją zmierzyć. Faktycznie jest jak mówisz - AT-1200. Dzięki!
Cytuj:
Jak już stestujecie auto to daj znać jak antena zbiera przy takiej konfiguracji.
Bezproblemowo - głośno i wyraźnie.
Cytuj:
Widziałem wczoraj takiego samego Mastera na BP w Sławkowie na DK94 tak około 18-19.
Nie był to czasem Twój?
Nie, to nie nasz.
Cytuj:
Jak mi się te masterki w tym kolorze podobają, mogłem go widzieć dosłownie przed chwilą we Wrocławiu przy dworcu PKP?
Mogłeś, zgadza się