1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
No i Jacku kolejny raz nie zdążyłem Cię dopaść Widziałem Cię jak leciałeś przez Ostrów w granicach 19 30,jechałem od strony miasta i zabrakło normalnie 20 metrów,a nie było sensu Cię gonić bo już się rozpędzałeś Premiumka oczywiście z daleka mi się rzuciła Daj no znać jak tam będziesz przejeżdżał przez Ostrów,pogadamy,wypijemy kawę.. Pozdrawiam !
Chłopaki chyba trzeba zrobić ściepę na radio dla Jacka Mijaliśmy się dziś przed Żorami wołałem Ci na radiu że ITD stoi ale cisza... Premiumeczka rzuca się w oczy z daleka taki nie typowy kolorek.
Mijałem się z Tobą w piątek o 9 rano między Ząbkowicami a Dzierzoniowem, leciałeś bez przyczepy. Wołałem cię na radiu pare razy ale cisza, chyba masz drewniana antenę albo się wstydzisz odezwać. Pozdro.
_________________ szerokiej i suchej a w domu wąskiej i wilgotnej.
Nie byłeś w sochaczewie w zeszłym tyg, kręciłeś się po boryszewie szukałeś czegoś chyba.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
13 września spotkaliśmy się z Jackiem, jechaliśmy do domku w tym samym kierunku tylko on troszkę bliżej a ja kawałek dalej. Udało nam się porozmawiać choć nie mówie, że łatwo była złapać go na CB jechałem spory kawałek przed nim i próbowałem go wołać aż w końcu się udało. Niestety potem gdzieś mi zginął :p Kątem oka później Jacuś Cię ujrzałem jak tankowałem ze pognałeś dalej
Takie tam zdjęcie:
_________________ Międzynarodówka busem - czyli, Polska - Chiny w 3 godziny
Tiry na tory.. A tirówy na perony ! "
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 144 gości