Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Co tam słychać w firmie??
Ja często,codziennie ich widzę po kilka aut w fabryce grzejników Purmo.
Jak edrotrans upada to teraz Kols będzie największa firma w Rybniku?
Witam.Owszem firma ma fajne samochody,nie zle zagospodarowany teren,itd.Ale firmę z tego co wiem dopadł kryzys.Coraz mnie samochodów,ale czego można się spodziewać w czasach kryzysu....?
Podobno KOLTRANS zamówił 10 Scani R w SCANIA GLIWICE , słyszałem to od 3 osób.... myśle,że może to być prawda , KOLTRANS na Niemcy jezdzi jeszcze ciagnikami Euro3...
Podobno KOLTRANS zamówił 10 Scani R w SCANIA GLIWICE , słyszałem to od 3 osób.... myśle,że może to być prawda , KOLTRANS na Niemcy jezdzi jeszcze ciagnikami Euro3...
Co w tym złego, że euro 3 ?
_________________ __________________________________
Renault Magnum 440 E-TECH
Samochód: Renault Premium / Range T
Cytuj:
Co w tym złego, że euro 3 ?
Czy ktoś napisał, że coś w tym złego?
Zaznaczył tylko powód dla którego zapewne firma zakupiła nowe samochody, bo te z normą E3 na zagranicy przestają się zwyczajnie opłacać? Nie wiesz tego?
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Patrząc na ich stronę i to zauroczenie szwedzką marką...
Możliwe że coś zamówili, bo niedawno mieli u siebie niebieską R500 II gen., a zaś na Scanii w Gliwicach stoi w jednym stadzie +/- 10 bordowych ciągników w towarzystwie tej V8-ki.
A Scanie z Koltransu już jeżdżą - w środę widziałem białą R420 Highline w Gliwicach z oklejona w ich barwy, ale niestety nie zdążyłem zrobić fotki, jak ktoś ma to dawać
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 118 gości