Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma DIREX w związku z powiększeniem taboru zatrudni 15 kierowców na trasy międzynarodowe Europa Zachodnia - Rosja/Ukraina. Wymagane doświadczenie na kierunkach wschodnich ( Rosja, Ukraina). Jazda w pojedynczych obsadach. Kontakt tel. : 22 760 65 21 - dzial kadr oraz nr komórkowy: 607 053 056
A co to wgl. za pytania jak z tacho ?! Normalnie wszystko w porządku Direx od wielu lat uchodzi za elitę chłodniczą , sami doświadczeni kierowcy , mała rotacja , tabor świeży
tacho ok. ale na Rosji coś nie coś trzeba nie raz zadziałać, ale ogólnie to się pilnują.
ps. Kwiatula od Ciebie z miasta jeździ facet w Direxie, i to już dłuższy czas
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
GG: 2513056
no jak gadałem z kierowcą od nich to mówił jak z tym tachem jest...
do polski wiedziesz z zachodu i każą ciągnąć na baze na rzepie bo towar szybko dalej musi lecieć a jak po drodze pauzę dłuższą kręcisz to nie ma mowy o powrocie do domu tylko na wschód albo przepinka na bazie i zachód dalej...
pozdro dla kierowców z direxu!
no jak gadałem z kierowcą od nich to mówił jak z tym tachem jest...
do polski wiedziesz z zachodu i każą ciągnąć na baze na rzepie bo towar szybko dalej musi lecieć a jak po drodze pauzę dłuższą kręcisz to nie ma mowy o powrocie do domu tylko na wschód albo przepinka na bazie i zachód dalej...
pozdro dla kierowców z direxu!
Również słyszałem to od kierowcy Direxu. No teraz juz ex.
Prawie 4,5 roku i nikt nic nie pisze w temacie.
Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja w firmie?
Zajmują się jeszcze transportem chłodniczym czy tylko wydobyciem kruszyw?
Pytam ponieważ od jakiegoś czasu nie widziałem auta pod ich szyldem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 112 gości