Cytuj:
Nono, widzę, że alu poszło na przód, piękny egzemplarz Volva. Pozdrawiam
A poszło poszło ...
Pozdro
Cytuj:
Chyba amortyzatory z tyłu kabiny ci puściły bo jest przekrzywiona do tyłu. Aluminiowe felgi dobrze wyglądają, nowe?
Jedna sprężyna sobie siadła z mojej strony , mam w planach przekładkę zawieszenia kabiny na poduszki tylko na tą chwilę zbieram fundusze
Felgi używki , kupione w tragicznym stanie ... , dwa dni posiedzenia przy nich i wstępna polerka ogarnięta , jakoś to wygląda do pierwszego deszczu ...
Cytuj:
daker co zrobiłes z tymi felgami????
napisał byś
przepis jak tak zrobic
A więc tak ... : Na początek musisz znaleźć kogoś kto Cię wyprowadzi z równowagi po to aby na czymś odreagować ... ( w moim przypadku był to nieuczciwy spedytor z poznania który wisi kasę i nie zabardzo chce się spłacić ... ) , później bierzesz papiery ścierne - ja zaczynałem od 100 później 250 itd , jak powierzchnia felgi zrobi się gładka jedziesz z koksem papierami na wodę - 1000 , 2000 itd , jak już tym oblecisz bierzesz pastę do aluminium ( ja wziąłem niebieską ) i filc na wiertarkę i ogień aż do efektu końcowego
- u mnie całość zajęła dwa dni i szczerze wczoraj popadało i aluminium już się trochę utleniło , chciałem położyć klar ale zabrakło czasu .