1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
No i miałem zaszczyt widzieć Michała i jego IV. Autko naprawdę robi wrażenie. Podniosłem ręke, ale kierowca tak skupiony że nie spojrzał na boisko w Świrach .
Powodzenia .
Dzieki za foto, nie wiedzialem ze to ty xD
Robiliscie prezentacje dla kierowcow ?
Maretek, pamietam rozmowe. Wiadomo ze kazde auto nie bedzie full, ale I tak maja troche dodatkow
Nie kusi Cie zeby zamowic auto z ksenonami? Cena jest sporo wyzsza, ale komfort jazdy tez jest o wiele wiekszy Flota bardzo mi sie podoba, Twoj actros jednak miazdzy.
Dziś wracając z Estonii na granicy EST-LV widziałem nowy nabytek wraz z mp3. Zajechałem, pogadałem z kierowcami i nawet zaprosili mnie do obejrzenia wnętrza Za Kownem mijaliśmy się Panie a za mną w niedużym odstępie jechali te dwa Twoje auta...
Również was widziałem ,stałem koło "Jagódki" ,a wy lecieliście w stronę Augustowa.
Mam nadzieje że kiedyś będziemy jechać w jednym kierunku,bo jak narazie to tylko się mijamy
Pozdrawiam
GG: 1
Samochód: MB Atego
MP4 ten w niższej kabinie widziany dzisiaj jakoś po 18:00 w Białymstoku, kawałek z przodu leciała Rka, fotki brak, bo z okna kuchennego na zdjęciu nic nie byłoby widać
Mp IV w niższej budzie widziany wczoraj w Wieruszowie przed 20 .
Kozacko zestaw się prezentuje, i powiedz kierowcy by nie krzyczał na bursiarza który trafikiem śmiga 200km/h ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 44 gości