Na stronie Mercedesa wyraźnie pisze, że jest to nowa klasa ciężarówek do dystrybucji powyżej 18 ton, więc do Atego to raczej nie pasuje. Axor został właściwie wcielony w gamę nowego Actrosa, ja bym powiedział raczej, że to będzie coś takiego pomiędzy Atego, a starym Axorem.
Też tak mi się wydaje, że to ma być forma pośrednia. Nowe światła wyglądają dużo lepiej jak w MPIV i nadają mu o wiele bardziej zadziornego charakteru. Takie klosze mogliby dać w Actrosie a te z MPIV wsadzić do tego modelu...... Takie jest moje zdanie.
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Mercedes zostawia konkurencję daleko w tyle-w przeciągu roku nowy Actros, teraz Antos, jeszcze Citan no i pewnie nowe Atego niedługo się pojawi Cała gama pojazdów od nowa
Fajnie się to zapowiada tylko nazwa... nie wiem kurde, ale jakoś nie przemawia to do mnie. Nie podoba mi się.
A ten, wie ktoś może cokolwiek o silnikach? Jaki przedział mocowy?
Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark
Cytuj:
Fajnie się to zapowiada tylko nazwa... nie wiem kurde, ale jakoś nie przemawia to do mnie. Nie podoba mi się.
A ten, wie ktoś może cokolwiek o silnikach? Jaki przedział mocowy?
Między 175 kW (238 km) a 375 kW (510 km).
Coś mi się wydaje, że tureckie przedsiębiorstwa transportowe będą miały nowego ulubieńca
_________________ Aktualności i ciekawostki ze świata samochodów użytkowych: 40ton.net
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości