Na wstępie chciałbym pozdrowić wszystkich Kolegów z którymi się bawiłem i tych których poznałem w realu. Ogólnie ten zlot trzeba podzielić na kilka elementów. Po pierwsze jak chodzi o samochody ciężarowe naprawdę ciężko by było wybrać faworyta wśród takich cacek (w oko wpadły mi te Scanie R z firmy Gawor po prostu ładne i delikatnie zrobione). O innych to nawet nie wspomnę bo widać że wielu szefów firm jak i kierowców naprawdę włożyło dużo pieniędzy i czasu w te pojazdy. Co ciekawego na tym parkingu dla samochodów osobowych też można było spotkać ciekawe pojazdy (Mercedes Benz SLS i kilka innych perełek). Co do ludzi to można było spotkać wielu Kolegów naprawdę pozytywnie zakręconych w tym temacie. Organizacja do końca nie była zła na pewno było lepiej niż przed rokiem. Co do ulew i błota to po prostu trzeba było się przygotować bo tak jest co roku (dodatkowy ekwipunek
). Jedyną rzeczą z która nie spotkałem się nigdzie (napiszę jeszcze raz nigdzie) bywałem w różnych krajach na koncertach, zlotach itp. , aby toalety na terenie zlotu były płatne (dodatkowo oprócz biletu wstępu). Według mnie to ten fiskalizm organizatora spowoduje to samo co jest gdzie indziej. W tym roku było o wiele mniej osób zwiedzających niż rok temu (w sobotę). Na koniec napiszę to że wszystko było piękne na zlocie, ale niestety nie odzwierciedla to sytuacji w transporcie. Pozdrawiam Wilk 09
.