1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Widać że szanujecie to autko, to że stare to nie znaczy że nie da się nim jeździć jak uważa większość młodych kierowców. Za pracę jaką włożyliście w naprawdę naczepy i za utrzymanie Renatki w takim stanie należy wam się nagroda. Oby tak dalej.
Pozdrawiam Kamil
_________________ Pie..ol wszystko, zostań kierowcą zawodowym. Rób to co kochasz...
heh dzięki wszystkim za pozytywne kom .
TczewTomek nie , rurki zostaną na biało w styl co najwyżej bd jeszcze pomalowana ta czarna belka i może 4 obrysy na górę dane ale to narazie nie teraz
Widziałem Magnumkę kilka razy w Tarnowie, raz w Łęczycy lecieliście w stronę Łodzi. Ładnie się prezentuje, prosta zadbany i przyciąga uwagę. Oby tak dalej.
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
Mijałem się z Magnumką w Mińsku Mazowieckim dzisiaj koło godziny 8 jechała w kierunku Siedlec DK2. Na żywo fajnie prezentują sie te malowania właśnie po tym skojarzyłem ją z forum. Pozdrawiam.
_________________ szerokiej i suchej a w domu wąskiej i wilgotnej.
HA dzis widziana w Stawiskach przy stacji Shell na DK 63 jak jechała w kierunku Łomzy. ( na zywo sie jebitnie prezentuje) nie wiedziałem ze w podlaskie tez latacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 137 gości