1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Jeżeli chodzi o spalanie Daf-a to im ma lżej tym bardziej komputer kłamie. Nie raz na komputerze tata miał normę 27l a przy dystrybutorze 29-30l
Nie tylko w Dafach jest takie coś bo i w Manach jest też że te 2litry musisz dodać żeby wyszło tak jak należy i szef spał spokojnie hehe.
To jest tylko komputer
Jeśli chodzi o magnumkę to szczerze najgorzej mi się nią jechało ... - może mam uraz po mojej byłej
Przedewszystkim tłukłem kolanami o deskę nawet na opuszczonym fotelu a jeśli chodzi o widoczność to owszem największa
ale czy to dla mnie plus - nie wiem ... . Ja wolę mniejszą szybę , wyżej deskę itp . ... Poprostu Magnumka mi nie leży .
Magnum było z 2008 lub 2009r teraz już nie pamiętam .
Niezłe zakupy - albo dziś miałem jakaś zwidę albo na serwisie Mercedesa w Brzozie widziałem właśnie tego białego mercedesa viano.
Trzeba przyznać że rzuca się w oczy ...
Nie wiem co tymi samochodami robiliście, że ciągnikami wyszła średnia 22 na autostradach, trochę dużo
A DAF jak DAF, ale to nadal tylko DAF, opanuj sytuacje z Volvem swoim lepiej
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Witam. Trochę szkoda że sprzedałeś Volvo, ale to już tylko twoja sprawa. Co do nowego nabytku to bardzo ładna ta premiumka. Tylko cos te halogeny na blendzie nie pasują, ale o gustach i guścikach się nie rozmawia. Życzę wielu bezawaryjnych i szerokości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości