Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Nareszcie tgx dostał lusterka oraz ładunek z ształunkiem
Na dźwigu zamontowany komplet barierek, drabin wraz z rurą wydechową, oraz hak z siedmiokrotnym zbloczem trochę rooty jest aby przewlec sznurek przez te wszystkie zblocza
żona by mnie wypieprzyla z domu z tym dzwigiem dzwig jest super , tylko trzeba dobudować pokój na modele
Koleś ma fajnie, bo teraz sie buduje i w piwnicy przeznaczyl sobie, cale duże pomieszczenie, na swoje kolekcje.
_________________ "Leje" to koń na blachę, a my układamy mieszankę betonową
Po dłuższym czasie zostały zamówione dwa zestawy kratownic do LTM-a, nigdzie nie mogłem dostać małego zestawu w kolorach Liebherra więc będzie czerwony.
Ciekawe jak to będzie wyglądało po złożeniu w całość w ostateczności przemaluje czerwone kraty na żółto
W końcu mam komplet kratownic do ltm-a , aby model był zgodny z oryginałem należałoby jeszcze dokupić jeden mały komplet kratownic.
Nawet dobrze prezentuje się w tych kolorach kratownica, chyba zostawie te czerwone kraty.
W tej konfiguracji maksymalna wysokość ltm-a to 3,9 metra czyli jeszcze brakuje mu 72 centymetrów do maksymalnej wysokość 4,62 metra
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Mega kozacki ten dźwig , o cene całego z wszystkimi kratownicami nawet nie pytam , jak byś go rozciągnął na maksa to był by taki wysoki jak naczepa czy wyższy.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Nie wiem ile bo nie mam warunków do tego aby go rozciągnąć , same ramię kratownicy ma prawie dwa metry długości gdy stoi na podłodze dzwig nie mogę wyprostować do końca ramienia bo haczy o sufit . Pozostają jeszcze trzy sekcje do wyciągnięcia około 90 centymetrów, poza tym brakuje jeszcze czterech sekcji czyli 70 cm do kompletu
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Super , miałem do czynienia z takim na żywo jakoś w środę jak trwały prace montażowe w pobliskiej wiosce oddalonej o około z 10 km a i tak wyglądał że stoi z 1 km ode mnie . Wielki szacun dla ciebie , życzę ci aby tobie również się udało skompletować całego jak na tym zdjęciu . Masz jeszcze jakiś mniejszy model na oku lub jakichś inny gabaryt.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
No oku mam LTM-a 1350 WSI oraz MANa TGX z naczepą balastową w barwach Liebherr WSI. Na razie trzeba troszkę kasiory odłożyć bo trochę poszło ponad 3tyś na LTM-a 11200
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości