Cytuj:
A powiedz mi coś na temat waszego taboru. Widziałem Zieloną magnumkę z napisami magtrans-u, jest to wasze auto czy to jakiś podwykonawca ? Tak samo białe majorki w waszych barwach ? O ile dobrze pamiętam, to majorki były u was na początku, to nie wiem czy to jeszcze te wasze.. I jeszcze jedno pytanko, jeśli wiesz coś na ten temat. Na trasie bodajże 73, przed Buskiem, od strony Chmielnika, co to za plac Magtrans-u ? Bo kiedyś tam właśnie widziałem majorkę z wywrotką..
Magnumek zielonych już nie mamy
Pewnie chodzi Ci o te, ze starymi lampami. Zostały już wszystkie sprzedane, ew. jest biała z zielonym zderzakiem, lecz to jest w nowych lampach.
Zielone są 4 Premiumki.
Majorkę mamy jedną, ale nie wyjeżdża ona na drogę
.
Ten plac jest nasz, ale na razie nic większego się tam nie dzieje. Być może powstanie tam kiedyś baza
.
Cytuj:
Piotrek, zainwestujcie w łańcuchy do spinania ładunku. Nie wiem czemu, ale jak widzę zwykły pas na stali, drucie czy tregrach itp. to w moich oczach wygląda to prymitywnie.
Być może miałem pecha i widziałem "słabiej" wyposażone naczepy od was, gdzie mieli tylko pasy, a łańcuchów nie.
Macie coil muldy?
Dzięki za uwagę, przekaże ją tam gdzie potrzeba
.
Aczkolwiek, jeśli stal przysunie się do przedniej ściany, dobrze ściśnie (i gęsto) pasami, wraz z matami antypoślizgowymi, to nie ma szans, aby się to przesunęło.
Był wypadek, gdzie przed naszym pojazdem zahamował jakiś dostawczy, kierowca odbił w lewo, i od razu w prawo (więc tak jakby rozhuśtał auto), naczepa z powodu, iż stal z tyłu zwisała, rozbujała się i poszła przez kilka metrów w lewo - w tym wypadku samo ostatnie pole się zsunęło do boku. Ale wtedy naczepa wpadła do rowu (zdjęcie z tego wypadku tutaj umieściłem).
Nie mamy coil-muld.
Cytuj:
Tutaj z prętem ale pasy to pikuś przy oznakowaniu elementów wystających...
foto z zeszłego roku...
Nie wiem jak to możliwe, że pojazd ma tylko "takie coś", a nie świecący kwadrat - sprawdzę to.