Cytuj:
Cytuj:
...Co proponujecie?
myśleć przed nie po.
tak jak kolega oszukany przez firmę handlową, Ty podobnie dzisiaj dowiadujesz się o złej opinii tej firmy. tylko pytanie dlaczego tego nie zrobiłeś przed zatrudnieniem się?
pierwsze: ile możesz zyskać, ile możesz stracić?
on ma prawnika, któremu i tak płaci, Ty będziesz musiał osobiście biegać po sądach i płacić prawnikom za pomoc.
zabawna jest sprawa pieniędzy. jak zauważyli inni: jak można kwotę 19000zł wydać bez pokwitowania?
to jest jakiś kabaret. ciekawe czy ten gość z urzędem skarbowymi i celny rozlicza się bez pokwitowań.
Z myśleniem to już na przyszłość... Teraz będę wiedział... Zyskać mogę to co zarobiłem, stracić mogę jedynie czas i kase za naprawę plandeki, bo z informacji, które posiadam, to póki co mam przewagę.
No widzisz, gościu ciągle kombinuje, tu weźmie, tam dołoży, tam pożyczy, z tego odda... Na 2 tyg trasy miałem przy sobie w środę 100 € i pełny bak, reszte on kombinował... No i tak przekombinował, że transporty samochodów robi sobie z boku, bez cmr i inny papierów, jak on to mówi "prywatnie" i przez to nie dał żadnego pokwitowania, co działa tu na mój plus.