Co sądzicie o tych pojazdach ?? Znam opinie wielu osób co mówią że są nie do zajeżdzenia. Znajomy kiedyś pare ładnych lat temu taką kupił i mimo że ma teraz jeszcze 3 scanie 124L 420 koni mówi że tej 113m 380 by nie zamienił na żadną inną Oczywiście on ma tą przejściówke STREAMLINE, ale mi sie bardziej podobają te normalne 3 generacji, Według mnie najlepsza scania, te następne to już dla mnie nie to
ja uwazam ze scanie 3 generacji sa dobrymi pojazdami znam duzo osób które wlasnie posiadaja scania 113, o 124L przewaznie z naczepami wywrotkami to sobie chwala te samochody mowia ze nie zamnienili by ich na inne. pozdro
Twarde bryki niema co gadać znam gościa który ma taką pod wywrotem i chociarz ma już 1 800 000 z hakiem to ciągnie dalej aż tylko świszczy ale ma zamiar na wakacje kupić sobie coś nowego
Auto od nowosci jezdzi w w firmie mojego ojca, na początku wkolo komina, potem młyny kupił Niemiec no i zaczeły sie traski do Berlina a potem praktycznie całe północne Niemcy zawsze 24tony na naczepie
Ostatnio zmieniony 01 maja 2006, 12:37 przez romi_poz, łącznie zmieniany 2 razy.
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Faktycznie bardzo zadbana ta SCANIA, kolorystykę ma ładną, i bardzo ciekawie zaczynała swoją kariere, najpierw wokół komina a później Berlin Ogólnie o tej SCANI mogę się wypowiedzieć bardzo pozytywnie, miałem okazje jeździć trochu 3 i naprawdę nie było nic do zarzucenia.
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Wiecie co ja Wam powiem?? To są chyba najlepsze trucki:D Nie do zajeżdżenia praktycznie kurcze przecież tyle lat co one już śmigają po dróżkach i nadal się trzymają:) Niezłe są i nie za brzydkie :p
_________________ ....:::::ŚLĄSK WROCŁAW & MOTOR LUBLIN::::...Na zawsze razem....Motor&Chełmianka
Tak wiem niechcąco go wprowadziłem do Scanii. Scania serii 3 była moim marzeniem jak byłem w wieku szkolnym w wersji streamline topline i niebieskim lakierem i silnikiem 500 konnym.
Scania stereamline najładniejsza scania jaka do tej pory istniała I już na pewno ładniejszej nie będzie ) A ostatnio miałem możliwość bo znajomy ma 143m ale 470 koni. Prędkość przed górką 90 km/h na szczycie 80 km/h redukcja o połóweczke A górka była dość dość
te samochody są rzeczywiscie bardzo dobre. mój znajomy ma 143H 420 rocznik 95. ma juz ponad 2mln km!!! i kiedy byly te wielkie mrozy, to ona jezdziła, a inne, nowsze( nowe many, iveca, mercedesy) stawaly(zamarzaly). ten samochód jest niezawodny!!!!!! i mysle ze już żaden samochód nie dorówna tej scanii!!
Ja osobiście uwielbiam wszelkie Scanie ale do "trójki" mam szczególny sentyment... W nowszych pojazdach nie jest już tak głośno i jest strasznie wygodnie. Natomiast w 3 silnik mruczał i miał "boską" melodie natomiast czwórki i R-ki to naprawdę bardzo ciche pojazdy. Ja wszystkie trójki mógłbym nosić na rękach
SCANIE to twarde wozy I to prawda że nie do zajeżdżenia Znam wiele osób które nie chciały kupić SCANII ale potem kupili i nie chcieli zamienić na żaden inny wóz
_________________ Gdy gumy się palą, budynki się walą to gaz do dechy i łap oddechy
Powracam xD Harnaś mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętasz
Znam szefów różnych firm i doradzałem im, jakie pojazdy mają kupować, większości z nich po kupowało szwedzkie marki Scanię i Volvo niektórzy z nich maja obydwie marki. Uznali, że Volvo jest odrobinę mniej awaryjne od królowej szos i nie zamieniliby na marki zachodnie. Mówią że ,,VOLVO, SCANIA NIE DO ZAJECHANIA”.
[ Dodano: Wto, 18.04.2006, 18:46 ]
Oczywiście mam sentyment do trójeczki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 68 gości