Cytuj:
Wazyles ta naczepe czy wage bierzesz z kwitow tylko? - szukam naczepy tez 2 oski i dopiero swieze sztuki waza ok 4,5t, a Ty w dodatku masz resor i blizniak takze watpie w te 4080.
Jeszcze e realu nie była ważona ale wyrzucę jeszcze parę rzeczy to może będzie coś koło tego co na tabliczce.
Cytuj:
Ważyłeś naczepę i auto? Te wagi, sorry, ale na moją logikę ni jak mają się do rzeczywistości...
pozdrawiam
Auto ważyłem na minimalnym stanie paliwa i bez hydrauliki siłowej ale to nie powinno dodać więcej niż 500-600 kg. Jak w przyszłości dodam aluminiowe felgi na naczepę i zamienię siodło na stacjonarne bez przesuwu to coś jeszcze zejdę z wagi.
Cytuj:
Cytuj:
Kolego, jesteś z Kłodzka, a blachy LUB? ;p Czy to właśnie w okolicach Lublina można spotkać to Volvo czy tylko tam jest zarejestrowane?
O to samo chciałbym zapytać. Jeśli będziesz jeździł w okolicach Lublina to pewnie gdzieś się miniemy;)
Po pwrocie z USA auto składałem w Kłodzku w firmie Tempo i tam mieszkałem. Na chwilę obecną truck jest w okolicy Lublina a będzie chodził z kamieniem z Łagowa do Rzeszowa.
We wrześniowym numerze ,,Ciężarówek" powinien być artykuł z Volvem w roli głównej.