1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: Renault Magnum
Nad Dxi prace trwają. Zaraz jak tylko dostaliśmy nasze tablice rejestracyjne skoczyłem "na dziko" pod Opole sie załadować, żeby sprawdzić jak spisuje się Renatka.
Po powrocie autko wróciło na swoje miejsce i zacząłem troszkę przy nim działać, ponieważ i tak musi stać, bo czekamy na wypis z licencji. Jako pierwsze do odstrzału poszły tylne koła i błotniki, które od razu poszły do malowania.
Początkowo miało na tym stanąć i mieliśmy póki co wymienić jeszcze tylko tarcze i klocki, ale po oględzinach auta zadecydowałem, że pomaluje się praktycznie cały dół. Oto wszystkie różne zadrapania i pęknięcia.
Po rozkręceniu prawego narożnika okazało się, że będzie potrzebny nowy, więc został zamówiony, a resztę sukcesywnie zacząłem rozkręcać.
Po zawiezieniu elementów do malowania zabraliśmy się za tarcze.
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
No widzę że dbacie o auta może tak podstawił bym swoje auto na taki remoncik oczywiście zapłata by była. Szykujesz auto dla siebie czy ktoś inny będzie nim jeździł.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Cytuj:
No widzę że dbacie o auta może tak podstawił bym swoje auto na taki remoncik oczywiście zapłata by była. Szykujesz auto dla siebie czy ktoś inny będzie nim jeździł.
Jakbyśmy mieli jakieś zaplecze to może i można by było pomyśleć, ale tak to robimy autko z doskoku, a wszystkie elementy musimy wozić do kogoś do malowania.
Co do autka to długo myślałem nad tym czy na nie usiąść, ale jednak zostanę na Integrali a na auto siada wujek.
witam wczoraj wieczorem jechałem koło sygulki i ta naczepa co macie brać od nich miała dach z przodu zwinięty to chyba ją naprawia zanim weźmiecie... pozdrawiam
ps. a przy jakiej ulicy macie ten wasz parking bo często się jest na realach w opolu i nie wiem czy go gdzieś nie mijam...
Cytuj:
witam wczoraj wieczorem jechałem koło sygulki i ta naczepa co macie brać od nich miała dach z przodu zwinięty to chyba ją naprawia zanim weźmiecie... pozdrawiam
ps. a przy jakiej ulicy macie ten wasz parking bo często się jest na realach w opolu i nie wiem czy go gdzieś nie mijam...
Auta stoją przy ul. Niemodlińskiej. Najbliższy Real to w Karolince jest. Tu jest link z dokładną lokalizacją. http://goo.gl/maps/PD06D
Cytuj:
Tarcze się fajnie zbija z piast nie??
Było troche zabawy z tym.
Czas coś dalej pokazać z prac nad Renatką. Przed założeniem plastików pomalowaliśmy metalowe elementy. Nastepnie zabrałem się za złożenie tyłu. Póki co odebraliśmy koła, błotniki, jeden narożnik, rączki do wchodzenia. Dzisiaj prawdopodobnie będzie skończona reszta elementów.
Cytuj:
W dobrym kierunku podążacie. Będzie przy niej z tyłu zderzak taki jak w drugim E-Techu ?
Póki co zostaje tak jak jest. Wypis z licencji już przyszedł więc autko powoli trzeba składać żeby jeździło i robiło kasę na raty. W przyszłości w każdej planujemy pozakładać zderzaki i ogólnie ujednolicić.
Renóweczki pięknie się prezentują, oby dalej w tym kierunku Zapraszam do oceny mojego Fiacika, i o wyrażenie swojej opinii co można by poprawić Pozdrawiam
Dxi już złożona. Wczoraj w nocy poleciała w pierwszą trasę.
Zostały jeszcze założone nowe obrysy na przodzie w narożniki, nabita klimatyzacja i wyprana tapicerka. Wczoraj na plac przyjechała także naczepa. Zremb Primbox 2008 rok.
Samochód: Audi
Cytuj:
Tą polówke też sam robiłeś , progi , dokładki nadkoli dystanse itp cały tuning czy akurat w takim stanie kupiłeś i ją doprowadziłeś do używalności.
Wszystko robił sam.
Dxi prezentuje się wyśmienicie. Osłony międzyosiowe, lustra będą malowane? Halogeny zostają w takim układzie, czy będą bliżej siebie/zmieniane?
Wszystkie Renie prezentują się ale albo mi się zdaje czy odcień czerwieni
na zderzaku trochę się różni .
P.S : Mogę tutaj wrzucić dwie fotki z Master Trucka
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 128 gości