Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 09 wrz 2012, 18:17

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: brak

Jak mnie pamięć nie myli to maiłem w swoim życiu z trzy przypadki kiedy to policjant w czasie kontroli chciał mi zabrać dowód pojazdu za gałkę na kierownicy. Były to pojazdy innych kierowców z firmy (w moim przypadku kończyło się to demontażem i sprawa była zamknięta). Przed montażem takiej gruszki na kierownicy trzeba się zastanowić do czego ma ona służyć :?: Według mnie dzisiejsze pojazdy posiadają na tyle dobry układ kierowniczy (wspomaganie) że zakładanie tego typu elementów jest bez większego sensu. Po drugie wcale manewrowanie z gruszką nie jest takie proste i lepsze niż własne kręcenie kierownicą na początku jest ciężko wyczuć ustawienie kół do pojazdu co powoduje korektę i niszczenie opon. Pozdrawiam Wilk 09 8) .

Post Wysłano: 09 wrz 2012, 18:45

Użytkownik

Użytkownik

Dziwi mnie fakt zakładania gałek na kiere w dodatku na trasach .Kiera prosto i lecisz to po co takowa mam być??? kiedyś pracowałem w komunalniku i gałke miałem i nie czepiali sie smerfy ale wiadomo,co pare metrów podjazd i kręcenie między autami na osiedlach to rozumie gałka sie przyda ale bujając sie po trasach nie wiem do czego ma to służyć.