Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Duży
Rozmawiałem ostatnio z jednym z ich kierowców i podobno jeszcze w tym roku maja odbierać 20 lub 30 tych najnowszych FH(co za kilka dni będą miały premiere).Co do nowych Actrosów to pękają zawiasy przy schowkach zewnętrzych,a spalanie potrafi zaleznie od tras zejsc nawet do 25l.Tyle ze w trybie ekonomicznym nie ma zadnego pozytku z tych 510koni... A i słychać tez narzekania odnośnie tego ''bujania'' zawieszenia-jakoś dziwnie pracuje i nie wszyscy są z tej pracy zadowoleni.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Samochód: F90 19.362
Pamietam z poczatkiem roku jak testowali dopiero nowego actrosa, na A4 jadac gdizes obok tego Pawtransowego slyszalem na CB jak sie pytaja jak sie sprawuje ta fura to zacytuje slowa kierowcy:
"Wielkie g**** w eleganckim papierku" teraz wychodza te niedociagniecia i choroby wieku dziecięcego ale miejmy nadzieje ze uporaja sie z tym...
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
ja też słyszałem , że Fh mają przychodzić
A co do mercedesów, to jedni mówią tak drudzy tak, ale ogólnie jak rozmawiałem z chłopakami, to mówią ,ze auta się pomału '' układają'' , ze z wiekszą liczba km lepiej ciagnie, zawieszenie też mniej buja itp...
Ostatnio przyszła na plac nowa cysterka Feldbinder, 2-komorowa, z tego jedna komora 25000l
Drabinka podnoszona na powietrze, no i silnik elektryczny oczywiście ..
Pytanie ciut z innej beczki, czy jest tu jakiś kierowca z okolic Stalowej Woli lub Niska który pracuje w PAWTRANS, jeśli tak to bardzo proszę o kontakt na PW.
Ależ nic sie nie stało
Podobnie było z Actrosem mp3 też był na testach, az wkoncu został oklejony i śmiga
obecnie przychodzą nowe 500-setki , tylko już niestety bez zadnych spojlerów
Jako że jestem nowy na WC to chcę wszystkich powitać. Iveco w ubiegłym tygodniu woziło pulpę malinową z okolic Opola lubelskiego do Łęczeszyc. Pozdrowienia dla kierowcy mijaliśmy się pod Alpex-em (zielony chińczyk)
W ubiegłą środę tzn 19.09.2012 zjeżdżając na Obiadek do Zasady przy DK12 koło Piotrkowa widziałem na lawecie driver wiózł w stronę Radomia nowego Actrosa Pawtransu konkretnie skasowanego nakrytego plandeką.Za kilkanaście Minut w stronę Piotrkowa śmignął FH samym koniem z "czymś" przypiętym pasem za kabiną.Ktoś coś wie/słyszał co się działo??? Krzyczałem na CB do kierowcy lawety czy z szoferem wszystko ok ale niestety jak się okazało rozmawiał przez telefon i nie słyszał mnie....Zna ktoś szczegóły?
W ubiegłą środę tzn 19.09.2012 zjeżdżając na Obiadek do Zasady przy DK12 koło Piotrkowa widziałem na lawecie driver wiózł w stronę Radomia nowego Actrosa Pawtransu konkretnie skasowanego nakrytego plandeką.Za kilkanaście Minut w stronę Piotrkowa śmignął FH samym koniem z "czymś" przypiętym pasem za kabiną.Ktoś coś wie/słyszał co się działo??? Krzyczałem na CB do kierowcy lawety czy z szoferem wszystko ok ale niestety jak się okazało rozmawiał przez telefon i nie słyszał mnie....Zna ktoś szczegóły?
No niestety , kierowca położył skład na Bułgarii , byli w podwójnej, ale na szczęście nic im sie nie stało
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
2 Dni temu tez widzialem w miare mlode volvo sam ciągnik wiozace za kabina beczke metalowa jakby na olej, wjezdzal przez Olszyne do niemiec i sam sie zastanwialem dosc dlugo co to za patent?
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
2 Dni temu tez widzialem w miare mlode volvo sam ciągnik wiozace za kabina beczke metalowa jakby na olej, wjezdzal przez Olszyne do niemiec i sam sie zastanwialem dosc dlugo co to za patent?
To co ja widziałem miało właśnie coś w rodzaju beczki z tyłu ale nie zdążyłem dopatrzeć bo przeszedł jak Przecinak Na pewno było żółte
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 35 gości