Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Renault Premium / Range T
Volvo ze szwedzkiego oddziału.
Pamiętam, że kiedyś ktoś tu z forum się spotkał na parkingu z kierowcą, i coś tam o pracy było ale szczegółów niestety nie pamiętam. Może się odezwie, jak zobaczy temat.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Mój tata jeździ w tej firmie od 5 lat. Tryb pracy 6/2, ale tez jeżdżą 3/1. Finansowo jest ok, nie dopytywałem dokładnie ile wychodzi po 6 tygodniach jazdy, ale narzekań tez nie słyszałem. Flota to głównie Volvo FH i ostatnio Actrosy. Trasy rożnie. Ojczulek jeździ głównie Szwecja, Dania, Niemcy, Holandia no i Polska, ale to nie jakoś często. Z tego co wiem z trasami to jest rożnie, niektórzy jeżdżą na wschód. Najdalej wylądował w Portugalii, ale to chyba tylko raz. Generalnie jest zadowolony i na ten moment nie ma zamiaru szukać innej roboty.
_________________ B- 1.10.2000
Instruktor kat. B od VI.2009
C- 26.04.2012
C+E- 19.07.2012
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 55 gości