Samochód: Renault Premium / Range T
Brakuje mu zderzaka, który byłby odpowiednikiem zderzaka drogowego w Scanii. Mam nadzieję, że przewidzieli jakąś dokładkę, do pojazdów na normalnych kołach, bo jak na razie bez tego rzeczywiście wygląda trochę jak z Chin.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Na plus brak dzielonej bocznej szyby i bardziej rozbudowany komputer. Brakuje automatycznej klimy i byłoby całkiem ok. Natomiast ten przód to mi się w ogóle nie podoba.
Zgadza się wnętrze jest lepsze od poprzedniego, a co do bryły kabiny to te boczne przetłoczenia, krawędzie ni jak maja się do przodu, zamiast iść za ciosem i wygładzić boczne krawędzie to zmienili tylko te plastiki z boku kabiny a poszycie kabiny zostało nie zmienione od 95 ATI. A tak to teraz przód nie pasuje do tej bryły wygląda jak by go odcięli od innego auta i przykleili do starego Dafa.
_________________ Kupię pokrywę zaworów Scania w kształcie litery V z silnika 14 litrowego
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Już się zaczynam bać o następny model Scanii i nowe Renault Widać nie tylko ja twierdze, że lampy wyglądają jak z jakiegoś chińskiego albo koreańskiego badziewia...
Już się zaczynam bać o następny model Scanii i nowe Renault Widać nie tylko ja twierdze, że lampy wyglądają jak z jakiegoś chińskiego albo koreańskiego badziewia...
Nie dygaj, Scania to Scania, jakiegoś śmiesznego wynalazku na pewno nie wypuszczą, a co do Renault - pewnie będzie podobnie jak z dafem.
a ja mam jakieś wrażenie, że komputer w nowym XF'ie będzie pokazywał to samo co teraz tylko w nowocześniejszy sposób jakoś nie spodziewam się zaawansowanych opcji
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości