Cytuj:
W poprzednim temacie wyraziłem swoją opinię, a w tym nie będę się przypominał, bo znowu dzieci mnie zbesztają bo się nie znam
Dla mnie to żaden NL Style czy tam tunning typowy dla BeNeLux'u,a co najwyżej FESTYN Stajl
Jeśli chcesz porozmawiać o ładnych samochodach to zapraszam na weekend do Sasina, bo akurat tam się wybieram wypocząć trochę
Ty wyrażasz swoja opinie? Wątpie. Najnormalniej w swiecie chcesz osmieszyc mnie i samochody przy ktorych działamy, zakonczmy tą spirale nienawiści, bo powiem po krotce, zaprezentuj cos aby pokazac ze SAM cos potrafisz stworzyc lub zmodyfikowac. Jak moj ojciec zaczyanl sie bawic w przerobki tego typu to obaj walilismy w portki (...W PRZENOSNI). Wybacz mi ale z tego co pamietam Volvo FH12 z cysterna ex.Klaeser'a to nie wydaje mi sie abys w jakikolwiek mogl stawiac sie do rywalizacji, bo sama chec osmieszania nie wystarczy, aby byc krtykiem trzeba miec wiedze i doswiadczenie. Za festyn mam twe zycie, od dluzszego czasu czytam co za głupoty wypisujesz na tym forum i to na prawde przez duże G. Cóż dzieciaki cie nie besztaly bo sam zaliczasz sie do tych dzieciakow. Nie potrzebuje oklasku iż moje/nasze auta są piękne. Rzeczywiscie jeżeli czas powzolilby zrobilibyśmy 10x tyle, ale niestety specyfika naszej pracy jest taka a nie inna. Polecam zagościć na inne fora, strikte pasjonatow - np. VWzone.pl bądz też cultstyle.pl gdzie kultura i ogolny szacunek do siebie ma kazdzy we krwi, nie znajduje tam takich użytkownikow jak Ty Boreczku, bo wszyscy wiedza ze aby krytykowac tak głeboko trzeba coś pokazac, co innego sugerowanie ze cos nie pasuje, bądź czegoś brakuje....
Poważnie mowiąc to nikt nie wzoruje sie na jakichkolwiek holendrach, ale normalne jest to ze zaczynalismy od transportu do Holandii i stamtąd wynieślimy podstawy na których po dziś dzień tworzymy nowe przekonania odnośsnsie przeróbek.
PS: Ktoś rzekł ze nie wolno miec nie przystej liczby halogenow, a co z oryginalnie montowanymi rurami gdzie zakladano 3 halogen? Co lepsze akuto wyjezdzajac z serwisu przeszlo przegląd i nikt nie mial żadnego problemu.