Cytuj:
Drzwi z boku do wychodzenia spoko ale to okno na dole to raczej bym sobie darowal i rozwiazal to jakos inaczej. Dlaczego? Ryzyko ze ktos sie wbije do samochodu przez to wlasnie okno
wiesz ... jak maja sie wbic do samochodu to wybija okno w szoferce , to zaden argument
Cytuj:
Swoja droga ciekawi mnie co wozisz takiego ze potrzebujesz sprintera o DMC 5 ton zarejestrowanego do 3.5 tony. Znajac te samochody to ładownosc tego auta nie bedzie przekraczala 1000 kg
ja woze lekkie i delikatne przedmioty ( nie kazdy musi wozic cokier na paletach do LIDLA
), wewnatrz kontenera bede robil aluminiowe regaly/polki ... ale to w swoim czasie
w tej chwili na kontener moge wsadzic 1100 KG ( jest oryginalna naklejka ile mozna wsadzic na pake ) , kabina ktora robie niech bedzie ze wazy 100KG , zostaje mi 1000 kg do kontenera
jak na moje potrzeby to styka
a dlaczego chialem 513 ? bo ma oryginalnie blizniaki z tylu i wole jak samochod ma " zapas " , pozytym jak pisalem wczesniej ten samochod byl sciagany z francji i tam od nowego byl zarejestrowany na 3,5 tony ,
pod siedzeniem kierowcy jest tabliczka znamionowa i tam pisze 3500 kg , nigdzie nie pisze ze to 5000 kg - wiec nie ma tu jakichs kombinacji