Cytuj:
Mój ulubiony samochód w garażu...
Można mieć tylko nadzieję, że nowy właściciel będzie dbał o niego tak jak Wy i nie zajedzie go w pół roku...
Miejmy nadzieję Wojtku
Cytuj:
Szkoda, wielka szkoda, najładniejsze auto w garażu...W zamian też będzie MAN
Wszystko okaże się za kilka dni, na pewno zaprezentuję kolejne auto w garażu
Cytuj:
Cytuj:
Dzisiaj auto wraz z przyczepą zostało odkryte i porobione co nieco, niedługo zdjęcia
To teraz Ty jesteś właścicielem MANa? W sumie fajnie, że został w rękach kogoś z forum, będzie można śledzić jego losy na bieżąco
.
Mirek jest jego nowym kierowcą. Tak jak napisał Mirek, kontenery zostały rozebrane do podłogi i teraz Manik będzie jeździł ze słomą, choć nie jest powiedziane, że tylko ze słomą
Cytuj:
Kurde no taka bryka, pamiętam jak czytałem twoje relacje z wakacji z udziałem tej bryczki. Autko zawsze było dopieszczane czyściutkie i zawsze wyglądało jak prosto z fabryki. Miejmy nadzieje że nowy właściciel będzie dbał tak samo bo wydaje mi się lepiej już nie można było.
Pozdrawiam Kamil
Cytuj:
Nie ma co tamto ale auto sie wyroznialo z tlumu, a sposrod innych F2000 tymbardziej. I nie tam jakimis rurkami, halogenami, miskami czy innymi pier.dolami tylko wlasnie tym jak bylo utrzymane. Raz je widzialem na zywo, przez moze kilka sekund, i jak sie okazalo nie pomylilem sie ze to wlasnie Wasze auto. Nigdzie w Polsce ani zagranica nie widzialem tak zadbanego F2000, za co naprawde podziwiam.
Mam nadzieje ze nowy wlasciciel tez tak bedzie dbal o auto i aktualizowal czesto temat, ba, powinno mu wrecz zostac postawione takie ultimatum jesli chce zostac na forum
Dziękuję Wam Panowie i całej reszcie za pozytywne słowa. Pozdrawiam