1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Czyli jesteś z Bychawy To może uda mi się w przyszłym roku dojrzeć auto na Dniach pieroga w Bychawie ;p
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Ładne to Volvo, Amerykan zrobiony na Australijczyka, bullbar, kominy na boki i błotniki australijskie. Teraz tylko zamówić trzeba takie same błotniki do naczepy. I tabliczki ROAD TRAIN z przodu. Pozdrawiam!
Aha i bardzo ważna rzecz- wywrotki w Polsce muszą mieć plandekę.
Błotniki na naczepę są, takie same jak na ciągniku. Skąd wiedziałeś że australijskie? Plandekę zamienię na siatkę to element zabiegu odchudzającego całej naczepy. Jutro naczepa idzie do piaskowania, pozostało malowanie i uszczelnienie cylindra.
Nie wiem czy gliniarze nie będą się czepiali o tą siatkę. Chodzi o to żeby się nie pyliło z paki. A co błotników to lubię australijskie trucki i dlatego zaraz skojarzyłem.
Masz rację, ciężko tam o rzeczową dyskusję tylko obrzucanie się błotem. Miejmy nadzieję że nie przeniesie się to na nasze forum.
hehe Kolego, na ET to jeszcze nigdy nie spotkałem się żeby były rzeczowe komentarze, i jakiś poziom dyskusji / kultura.więc wsumie lepiej nawet tego nie czytaj co tam piszą;)
a może chciał byś nam zdradzić jak wygląda taki reportaż, oni Cię zaprosili czy jak to jest?
Autorem tego reportażu jest użytkownik WC. Brawo Panowie
Dokładnie, poprzez WC skontaktował się ze mną dziennikarz i udzieliłem wywiadu na skype i wysłałem parę fotek i tak powstał artykuł.
Udzieliłem też wywiadu do Trailer magazyn w realu i zrobiliśmy super sesję zdjęciową ale jeszcze nie wiem kiedy to pójdzie i co napiszą. Do tego czasopisma kontakt nawiązałem na Master Truck Show.
Volvo piękne, ale jak chcesz tym jeździć po EU, to strasznie brakuje sypialki... Najbardziej odpowiadałaby ci robota, aby jechać i wrócić, więc kłaniają się patelnie, ale szkoda takiego auta na wywrotke... Właśnie, a co z tachografem? Ma wbudowany oryginalnie czy musisz sam to uczynić? Z tego co mi wiadomo to w USA nie ma tacho, więc ciężarówki pewnie też ich nie mają.
Volvo piękne, ale jak chcesz tym jeździć po EU, to strasznie brakuje sypialki... Najbardziej odpowiadałaby ci robota, aby jechać i wrócić, więc kłaniają się patelnie, ale szkoda takiego auta na wywrotke... Właśnie, a co z tachografem? Ma wbudowany oryginalnie czy musisz sam to uczynić? Z tego co mi wiadomo to w USA nie ma tacho, więc ciężarówki pewnie też ich nie mają.
Powiem tak dość dokładnie obejrzałem Twoje Volvo Kolego na Master Trucku w Opolu. Widzę że wkładasz w niego dużo pracy co widać i za co Ci chwała. Naczepę będziesz robił pod ten sam styl co ciągnik (kolorystyka) czy coś innego Co do tych komentarzy to się nie przejmuj na tamtym forum bo większość Ci zazdrości wozika i tyle. Pozdrawiam i życzę wielu bezawaryjnych kilometrów Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 117 gości