Witam państwa, coś długo nic nie wrzucałem więc najwyższa pora. Fotki miały być z rejsu do Tuluzy ale jakiś Jastim'owiec łyknął więc my robiliśmy Tulon
Następnie udało nam się pojechać do Włoch na załadunek i wracać przez dzikie kraje aby jak najmniej nabyć urządzeń pikających. Ostatecznie stanęło tylko na Słowackim Go Box'ie który oddaliśmy na potem Chyżnym. Fotki szału nie robią bo nie przywiązywałem do nich wagi robiłem je relaksowo, więc do rzeczy :
Warszawa No Limit, pakujemy się do auta / Każdy się jara, jaram się i ja / "Rura na Ociąż" / Czekamy na załadunek, czyli w wykonaniu mojego ojca party Ociąż 2012
Zachód la'Ociąż / Piątek 22:30 załadunek do Tulonu / ERONTRANS'owy / Miejsce do spania i spędzenia połowy soboty
Autor owej relacji przy Żelastwie / Bolesławiec / 'Ode tylca' Bolesławiec vol. 2 / Bolesławiec vol. 3 & Jastim /
Navrotka i tankujemy AdBlue / Jastim / Końcowe zakupy na Żarskiej / Zachód słońca i 'Germania'
Niemcy, sobota 23:00, weekendu początek / Niedziela rano / z cyklu 'Piotr gotuje' / a tu ' P.Mirek zmywa '
Pomagamy 'Ruskim Niemcom' odpalić BMW bez oleju / Niczym zbuntowana panna z facebook'a
/ Artystyczny Piotr / Giertekos
Nocna 3 godzinna pauza / Podbijamy Niemcy o poranku / no to ten Baden-Baden / Kierunek 'Lajon'
Francja vol. 1 / vol. 2 / Dzienna pauza, i odsypianie nocki -.- / Z boku
Nuda / Aire de La Vouivre, czyli wykręt języka podczas czytania tego / Takie o / Nocka vol. 3 oczy szczypią czyli 10 minut pauzy żeby się przewietrzyć..
6:00 rano dojechaliśmy na miejsce / z cyklu "Piotruś idź zobacz czy nigdzie nie zaj*bie" / Pod rampą / Dzięki tato!;)
Rozładunek pod drugiej stronie / vol. 2 / Nice / ...
Wieczór nieopodal Sant Tropez / Iveco! / Waberers'owy all night / Słoneczna Italia
Załadunek / Załadunek vol. 2 / Czekamy na papiery / Takie se o ze stopem
Skromna ilość papierów / Od kuchni / 19:00 po pauzie ogień w strone domu / Modena, Magreta
Padova, Altedo / Informacja o jakimś wypadku / Nabieramy wody i myjemy szyby / Przed pierwsza przespaną całą nocą w tej trasie
Pierwsze włączenie halogenów od nowości, nie śmiać się! / Zrobiłem z myślą o Folwex'iaku / Pekaes / 45'tka
Dartom / Ostatnie foto przed wyjazem z Itali / ... / Slovenia z Gomola i nowym Wieltonem
Olma / ... / Hungary wita! / Węgry
Slovakia / Montowanie GoBox'a / Być pierwszy raz na Słowacji od 3 lat i wrócić z pustymi rękami / DANN - TRANS LKW
Zakopianka / ..w stronę domu.. / Piątek zakaz 18 - 22 czyli stoimy przed Kielcami, słowa ojca "Ku*wa oddajcie chłodnie"
Odwiedzone kraje :
Niemcy, Francja, Włochy, Słowenia, Węgry, Słowacja
Koniec, dziękuję za cierpliwość