Siemanko
Cytuj:
Załóż sobie obudowy na tylne lampy będzie to o niebo lepiej wyglądało bo tak jest łyso.
U mnie tak jest:
Tutaj masz białe chlapacze do wyboru do koloru:
http://www.truck-accessoires.nl/index.p ... vqtmwvxwob
Myślałem nad tym ale chyba zmienię koncepcję
- myślę o zderzaku od naczepy i 8 okrągłych lampach , zobaczę ile kasy pochłonie wnętrze auta i najwyżej się skuszę
Cytuj:
Widzę prace idą pełną parą, już widać pozytywne efekty. Ciekawie wyglądają białe felgi, czekam na całość.
A czasami chlapaczy nie można pomalować chlorokauczukiem ?
Czas na zmianę nazwy tematu ?
Chlapacze mam już namierzone
a co do zmiany tematu to chyba się wstrzymam bo we wtorek jadę na licytację komorniczą fh takiego jak miałem także kto wie ...
Cytuj:
Noo teraz to auto zaczyna jakoś wyglądać , nie myślałeś żeby zrobić coś z połączenia dwóch kolorów ? Tzn dół dać w inny niż biały ? Bo chyba jest go teraz aż za dużo ... Zbiornik widzę też masz od megi , 450 litrów troszkę mało ...
Ale gratuluję chęci i jestem pełen podziwu .. Oby więcej takich ludzi było w tym kraju , bo jak się nieraz popatrzy po parkingach na to jakimi autami ludzie jeżdżą to masakra ..
Powodzenia !
Generalnie wizji miałem pełno , przez moment miała być biała rama , jednak rozsądek wygrał
i zostaje tak jak jest czyli wszystko białe
Co do chęci to dopiero wróciłem z garażu
inni balują w soboty a ja składam ogra
Cytuj:
na prawdę podziwiam za chęci do pracy , bo sam wiem jak to jest, człowiek patrzy czasem tylko żeby trzasnąć drzwiami ,wyjść z auta i mieć wolne...a Ty i jeździsz i robisz przy autach
odnośnie scani to bardzo mi się podobają całe białe auta i widzę idziesz w tym kierunku;)
PS.myślę że niektórzy chyba nie doceniają kolegi i myślą że Daker nie umie liczyć.
zapewne wie co robi, kupi tanio , zrobi na cacy i sprzeda za dobrą kasę;)
Dobry kierunek , nastawienie i chęci to podstawa
bez tego była by lipa
Cytuj:
Tak starych samochodów za bardzo nikt już nie kupuje.
Oj kupują kupują ... ukraincy , ruskie i białorusini , nawet na własnym przykładzie mogę powiedzieć że prawie się o nie tłuką , a nigdy nie wystawiałem aut po tzw okazyjnych cenach
pozdro
A teraz aktual - morda poskładana wstępnie , oprócz obrysów , blendy i polik pasażera założony na sztukę bo czekam za paczką z nowym