W dzwiach i na słupkach widać otwory na lusterka, a wzasadzie na ich ramiona, a luster nie widać, ktoś mi powie o co tu chodzi, bo troche dziwnie te auta wyglądają, coś jak taxi bez "koguta" taxi, albo Ferdek Kiepski bez piwa .
Samochód: Opel Insignia ST
Cytuj:
W dzwiach i na słupkach widać otwory na lusterka, a wzasadzie na ich ramiona, a luster nie widać, ktoś mi powie o co tu chodzi, bo troche dziwnie te auta wyglądają, coś jak taxi bez "koguta" taxi, albo Ferdek Kiepski bez piwa .
Lusterka są w pudełku, w każdej chwili można je założyć.
Przepraszam, że odgrzewam "starego kotleta". Craiss to jest mistrzostwo świata model piękny no i unikalny. Memo jak każdy Sk tej firmy bardzo ciekawa konstrukcja.
GG: 1
Samochód: psujacy sie
Ten Memo to wielka zagadka, podobno to miał być hitowy produkt Albedo, ale nie zdążyli ich wydać bo upadli. I tak to ciekawy i świetnie wykonany model.
Ja już Donio myślałem, że zaprzestałeś zbiorów a tu takie miłe zaskoczenie. Scania Vogel to jeden z lepszych modeli wypuszczonych przez Herpe. Marzeniem jest posiadać całą podkolekcje jednak ceny się trzymają tych modeli na aukcjach. Jeszcze się wypowiem na temat Premiumek ponieważ przegapiłem tą prezentacje. Dla mnie są mistrzowskie jedyny minus to brak owiewek w czerwonej ale cóż nie można mieć wszystkiego. Czekam na kolejne prezentacje bo zawszę znajdę tu coś ciekawego. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 41 gości