Już pisałem co stoi na przeszkodzie, mianowicie to, że dioda nie robi według mnie takiego efektu, jak żarówka.
Cytuj:
Danielu, przeryłem wszystkie moje zdjęcia z Danii jakie mam i znalazłem tylko jednego MANa który miał elementy tuningu NL/DK, ale niestety to TGA. Może Ci się przyda, może nie, w każdym razie dodaję
Wojtek dzięki za fotę, właśnie w tym miejscu na atrapie planuję założyć pomarańcze, podobnie miałem w F2000.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A nie chcesz z oryginalnej skóry ?
A są takie produkty dostępne z oryginalnej skóry?
Ojciec szuka pomysłu co tu szyć, a wzór może ściągnąć tylko z TGX-a, bo takie mamy pod ręką. Więc jak poczekasz trochę to tak, oryginalna skóra+kolor do wyboru.
Jesteś w stanie określić ile czasu musiałbym czekać i ile pieniążków taka zabawa by mnie kosztowała?
Szczerze mówiąc trochę zależy mi na czasie, bo przyzwyczaiłem się do jasności w eFce i nieprzyjemnie mi się jedzie w tej szarości w TGXie
Cytuj:
A Danielu - następca godny, choć ani MAN jako marka, ani kolor mi się nie widzi (nie wiem co wasze auta mają w sobie, ale mi się podobają). Co do wnętrza, pomyślałbym nad czymś kolorystycznie w stylu Volva NEMO. Co oczywiste nie na taką skale, ale beż z delikatnymi wstawkami błękitu będzie wyglądać zacnie:
Dzięki Danielu
Beż we wnętrzu zagości na pewno, z tymże cały czas zastanawiam się czy zrobić tylko beż czy zmieszać go troszkę z błękitem, pożyjemy zobaczymy
Poszukuję jakiś ładnych firanek, beżowych lub ewentualnie jakiś brąz, bo ostatnio widziałem u Holendra beż w połączeniu z brązowymi firankami i powiem szczerze, że wpadło mi to w oko