Cytuj:
Najładniejszy TGX na forum.
Kolor lakieru ma jaką nazwę?
Dzięki
Co do pytania, to przyznaje, że nie wiem. Muszę sprawdzić
Cytuj:
W Twoich pracach nawet opisanie auta dodaje mu tylko uroku, gratuluję!
Cytuj:
Fajna czcionka tego napisu, jak na razie jest git
Wielkie dzięki Panowie
Cytuj:
Nawet przybrudzony ładnie się prezentuje bo kolor nie daje tak po oczach . Powiedz mi kolego czy wszystkie firanki mają tak nawalone tych schowków, Nie lepiej 2 konkretne niż od groma małych.
Nie wszystkie, ta wyjątkowo ma cztery schowki, które są bardzo przydatne przy wyjazdach na trzy tygodnie.
Co do drugiego pytania, nie ja je montowałem, bo to nie moja naczepa. Poza tym to jej ostatnie dni w naszych rękach, w Niemczech czeka na mnie Schmitzka, prawdopodobnie z 2010 roku, ale o tym napiszę jak ją podepnę
Powoli biorę się za oświetlenie. Założyłem dzisiaj dwa pomarańcze w atrapę, ( oczywiście żarówkowe, tak jak pisałem wcześniej
), zastanawiam się jeszcze nad dwoma w dolnych rogach atrapy, ale obawiam się, że obrysy się zleją ze sobą i nie będzie mi się to podobało.
Chciałem założyć okrągłe pod lustra, to jak na złość rozpadał się deszcz i nici z roboty, ale jeśli jutro nie pojadę w trasę, to biorę się za ich montaż.
Zrobiłem kilka zdjęć, na pierwszej miniaturce barwy świateł wyglądają jak należy, czyli pozycje białe i pomarańczowe obrysy w atrapie. Na kolejnych zdjęciach ustawiłem balans bieli na "światło sztuczne" i wyszło jak wyszło, czyli pozycje niebieskie, a obrysy żółte i trochę do d.. to wygląda, ale cóż..
Zrobiłem kilka zdjęć w tych samych ujęciach, różnią się tym, że na kilku są "gwiazdki". Mimo, że to na razie tylko dwa obrysy, to już mi się podoba, gdy jest całkowicie ciemno, na zapalonych pozycjach pomarańczowe obrysy delikatnie oświetlają napis MAN i robi to fajny klimat, ogólnie na żywo robi to lepsze wrażenie, przynajmniej na mnie