Co ja będę Ci pisał jak Ty ciągle swoje
każdy wie że w dobrych firmach w PL nie ma rotacji, a Ty najpierw usiłujesz przekonać kogoś ze za granicą nie zarabia się wcale lepiej niż w PL, a za chwilę piszesz ze przy zarobku 3000-3500 jesteś codziennie w domu. Teraz policz codzienny dojazd do tej pracy i weź pod uwagę koszt paliwa w kraju, jeżeli ktoś pali, pije itd itd wyda tyle samo w kraju co za granicą bo nie jeden kierowca kupi sobie tytki, tytoń czy tam sztangę fajek i na to samo wyjdzie,jedzenie taka sama sytuacja i żyj za 3000tyś. Twój 3 letni syn będzie miał kiedyś więcej zachcianek, zacznie chodzić do szkoły, i cała reszta kosztów i teraz mówię o jednym potomku, a miej ich dwoje... Już nawet nie policzyłem opłat, i jakichkolwiek przyjemności. Mógłbym Ci napisać esej na temat pracy za granicą i poziomem życia poza naszym krajem, nie twierdze ze byłbym tam milionerem ale prawdopodobnie żyłbym godniej niż tu, i nie mówię o firmach za granicą gdzie czekają na POLACZKA którego wykorzystają za małe pieniądze. Myślę że temat zamkniemy w tym miejscu bo Ty masz swój punkt widzenia a ja swój i po co się mamy 'przekrzykiwać'? W tym co piszesz jest garść prawdy,ale nie tyle żeby mnie przekonać. Jak myślicie ile w tym prawdy ?
:
B&WC poszukuje kierowcow C+E do pracy w Niemczech, oraz na trasach międzynarodowych:
*
PODSTAWA 2000 euro
-betoniarka
-ciagnik siodłowy
-rampa wymienna
-plandeka
-firana
-solowka
-kontenery
-BDF
* Przewóz:
-mebli