Cytuj:
Bodajże w czwartek leciałeś siedlce-międzyrzecz podlaski godzinny mocno po południowe?
Jak tak to pozdrawiam krzyczałem Ci na radiu o misiakach (wólka kamienna) bo sam leciałeś
Latam cysterką niebieski man TGA i biała rurka
Czasami tam widuje pięknie oświetlone volvo białymi obrysówkami i ogólnie robi dobry szął na drodze. Bardzo podobne do twojego.
Cytuj:
Bodajże w środe widziałem niemal identyczne FH na dk19 w kąkolewnicy wsch. tylko miało blachy LBI.
To na pewno był samochód z innej firmy, bo w czwartek nasz był gdzieś mniej więcej w Italii. To podobne Volvo o którym wspomniał Levuss mogło być z firmy Janus-Trans. Mają prawie identyczne auto, a siedziba jest gdzieś na trasie Międzyrzec-Łosice. Nic więcej nie wiem na temat tej firmy.
Jak oświetlone, to bardzo możliwe, że z Miś-transu, oprócz naszego jest jeszcze jeden srebrny koń, reszta jest czarna albo niebieska.
Cytuj:
Wnioskuje, ze macie u siebie kierowcę z Białej, bo często w weekendy stoi Volvo tandem na orlenie przy wiadukcie
Zgadza się
Cytuj:
Słyszałem i widziałem, że nowego fh-acza ochrzcili na drzewie.Prawdą jest to że stało się to 70 km od bazy??
Pozdrawiam
Niestety zgadza się. Volvo jechało pierwszy kurs, 2 dni wcześniej odebrane z Wieltona, nie miało jeszcze nawet kierowcy przydzielonego. Jaki będzie jego dalszy los-na razie nie wiem, prawdopodobnie da się uratować bo rama mało uszkodzona, tylko kabina do wymiany