Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Nie wiem do jakich TIRów porównują to spalanie, ale jak na razie u nas MP4 szału nie robi.
U nas na testach była 510-tka i spalanie wychodziło podobne jak w FH, czasami ciut większe, ale wiadomo auto testowe i każdy tester jeździ nim jak chce. Chwalono za to bardzo kabinę. Nie mnie, jednak można zauważyć, że nowe Actrosy to oszczędne auta.
Chcialem zapytac czy w kuźni sa podwojne obsady czy tylko do przyuczenia w podwojnej bo cos mi sie obiło o uszy..
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
W europie auta moze gdzieś stoją po parkingach?
Najpierw zacznijmy skromniej od śląska, niektórzy kierowcy trzymaja auta pod chałupa,mimo ze zdarzaja sie przypadki ze kradną np akumulatory i musza płacic za to to dalej tak parkują..
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 60 gości