Cytuj:
Twój styl jazdy w męskim towarzystwie.... Nie bierz tego tak do konca do siebie bo tutaj parę osób jest mądra i lubi pouczać, krytykować.
Czego mam nie brać tak do końca do siebie ?
Masz racje, jest mądra, poucza, krytykuje, ponieważ ma większe czy mniejsze doświadczenie i właśnie po przez pisanie tego typu postów w jakimś stopniu próbuje zapobiec czy też zmniejszyć ilość popełnianych błędów. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale jest to jeden z celów istnienia tego forum.
Cytuj:
Lepiej pokaz na drodze niż w necie jak jezdzisz, ale pochwal nie oczekuj.
Niestety w necie nie jeżdżę, przynajmniej nie miałem okazji. Kiedyś z 5 lat temu zagrałem kilka razy w NFS Underground ale była to chwilowa zachcianka.
Faktem jest to że nie najlepiej posługujesz się językiem, natomiast dałem sobie rade z odczytem Twojego przekazu.
Pochwale z największą przyjemnością jeśli będzie za co. W tym wypadku jest to dla mnie żenujące zachowanie młodego narwanego kierowcy który myśli że ma parasol ochronny w okół siebie i może wszystko. Ma w dupie wszystkie zasady które w dużej mierze nie są wyssane z palca.
Nie oczekuj... hmm wybacz, ale oczekuje od innych ludzi kultury i oleju w głowie, tym bardziej jeśli chodzi o ludzkie życie. Nie chce żeby jakiś imbecyl zabił mi kobietę tylko dlatego bo myślał że da rade dojechać, albo dlatego że sms był za długi.
Jak Ty to mówisz "pokazuje" to każdego dnia kiedy przekręcam kluczyk w stacyjce. Wiem że pasażerowie którzy ze mną jadą mają do mnie zaufanie, a rodzina z którą jadę nad morze śpi spokojnie, więc mogę odnieść wrażenie że czują się bezpiecznie gdy jestem za kierownicą. Nie będę przytaczał sytuacji kiedy jadę sam, ponieważ się nie nagrywam. Nie będę również opowiadał że nigdy nie miałem wypadku bo nie mam jeszcze na tyle zawodowego doświadczenia żeby wychylać się z takimi tekstami.
Cytuj:
nie zdziwiłbym się ze jak maja ciepło w gaciach to im się ręce trzęsą.
Ja już się nie moczę także nie mam podobnego problemu.
Najpierw przeczytaj sobie to co piszesz, zanim wyślesz to dalej. Jest to bezsensowne i ciężko się czyta. Nie wiem co chciałeś przekazać tym postem