Witam , jestem nowy na forum , ale znalazłem ten temat i postanowiłem coś wrzucić
Rysuję od dawna i mam dość sporo prac więc postaram się wrzucić coś od czasu do czasu .
Kilka moich rysunków :
MB Actros MP2 , którym zwiedzam Europe na wakacjach i nie tylko
VOLVO FH12 z PEKAES'u :
SCANIA 164L " RiCo " tak na pamiątkę :
IVECO EuroStar :
( rysunek wykonany ostatnio )MB Actros MP2 2541 Tandem :
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Pan Rafal widział Twój rysunek składu Legera?
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Nie no Panie rozłożyłeś mnie tymi rysunkami na łopatki, i do tej pory zbieram szczękę po podłodze Masz talent i fajnie, ze się nim tutaj podzieliłeś Może masz jakieś maszyny typu F2000, Major, SK, Scania "3" Czekam na więcej
Ja natomiast chciałem pochwalić się pracą wykonaną na wykładzie z PBM-u.
Zatytułowana jest Żuk wjeżdża do Siewierza.
Wśród mnogich detali pragnąłbym wyróżnić:
-latającą deskę
-dym z debasta
-pług śnieżny na przodzie, coby zima nie zaskoczyła
-maska z piterbilta
-komin od stara
-zawieszenie resorowane przód-tył
-klamkę od poloneza
GG: 10722238
Samochód: DAF XF 105SSC / OPEL VECTRA B
Witam. Chcę, wam pokazać Mój pierwszy obrazek wykonany na podstawie własnego zdjęcia
Iveco Stralis I Andreas Andresen...
Wiem, że to nie ideał, ale może się spodoba...
Witam mam trochę czasu więc wrzucę kilka kolejnych rysunków .
Zdecydowanie masz rękę do Mercedesów, MP3 arcydzieło, chociaż reszta rysunków też świetna
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Fajnie wyszło , ale jeśli mogę to doradzę ci abyś bardziej dopracowywał swoje prace , trochę wyrównał linie aby nie były takie pofałdowane i będzie dobrze
A ja ostatnio Zająłem się DAF'em XF 95 + chłodnia :
GG: 10722238
Samochód: DAF XF 105SSC / OPEL VECTRA B
Cytuj:
Fajnie wyszło , ale jeśli mogę to doradzę ci abyś bardziej dopracowywał swoje prace , trochę wyrównał linie aby nie były takie pofałdowane i będzie dobrze
Dzięki Kolego za radę. Jak to mówią, człowiek uczy się, całe życie... A Daf, to dla mnie "rewelacja na Bałtyku..." Kolego ty jesteś po jakimś plastyku etc. ?
Ps. Za jakiś czas, dodam coś nowego, postaram się aby wyszło lepiej...
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Merdt134-po raz kolejny kopara mi opadła I drugi raz zapytam, bo wcześniej nie było odpowiedzi: Jakieś starsze wozy typu Scania "3" i F2000 MANa posiadasz w kolekcji?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości