Cytuj:
Kurde, brakuje mi czegoś pomarańczowego na dole ( sam wiesz o jakie obrysy chodzi
) i te białe obrysówki na globie teraz nie pasują - dałoby się je podmienić na pomarańczowe? Jakby te 2 elementy doszły to z przodu auta już nic by nie brakowało, ale i tak jest dobrze
Górne będą pomarańczowe Mistrzu, muszę zamówić folię. Orientujesz się czy znajdę taką na allegro?
Cytuj:
Kawał dobrej roboty, Panie Danielu!
Rzadko spotykany kolor i delikatny, gustowny mod - podoba mi się bardzo
P.S. Przywiozłeś trochę tego francuskiego ciepła?
Nie przywiozłem, załadowany byłem do samych drzwi
Cytuj:
Oczywiście pozytywnie.
Oby wszystkie zmiany wypaliły te co mają zajść i te nieoczekiwane też , taka propozycja z mojej strony które oczywiście nie są brane pod uwagę bo każdy robi jak mu wygodniej natomiast fajkę taką jak w naczepie dołożyć do lamp przy aucie .
Mam trochę inne plany do oświetlenia dolnej części auta
Cytuj:
Manik Bardzo ładny
Nie myślałeś kolego żeby użyć folii na lampach, nie tych całkowicie dolnych tylko tych drogowych, tak jak w tym manie ?
http://www5.picturepush.com/photo/a/114 ... 408093.jpg
zawsze byłby to jakiś pomarańcz w dolnej części auta
Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się nad tym, ale żółta folia nie specjalnie przypada mi do gustu
Cytuj:
Taką aktualizacje przegapiłem
Teraz Man robi robote, przydałyby się jeszcze te górne obrysy zmienić na pomarańczowe, wtedy wszystko ładnie by się zgrało. Dwie cytrynki pod zderzakiem też by nie zaszkodziły
Górne na pewno pójdą w kolor w pomarańczowy, a jeśli chodzi o cytryny - coś pomyślę
A przy okazji aktualizacja, ranty i piasty poszły w kolor, pomalowałem na próbę żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało i jakoś nie mam przekonania do aktualnego wyglądu i chyba powrócę do srebrnej barwy felg
Brakuje mi bardzo szerokiego laczka, ale wszystko w swoim czasie
Zdjęcia z telefonu:
Pozdrawiam