Jeden z lepiej odwzorowanych modeli. tak jak pisałem wcześniej WSI jest mistrzem w detalach jednak musi popracować nad funkcjonalnością. Szczególnie jeśli chodzi o montaż kołnieża obrotu, balastów czy zbyt grubej liny, którą ostatecznie musiałem wymienić.
Hak jest wymieniony na (znów) bardziej funkcjonalny. Oryginalny, może i ładniejszy ale z dwiema rolkami ciężko cokolwiek zrobić, jedynie zawinąć na cztery i koniec. Ten ma trzy rolki co zwiększa ilość wariantów.
widzę, że nie oryginalny, dlatego pytam skąd masz
fajnie wygląda, tylko obawiam sie, ze u mnie na budowie by nie przeszedł, bhpowiec by ci go kazal wymalowac w pasy ( w zasadzie zblocze, nie hak)
_________________ "Leje" to koń na blachę, a my układamy mieszankę betonową
Lina to podobnej grubości jednak odrobinę cieńsza od oryginału nitka pozbawiona tych wystających włosków. Tamta blokowała się w zbloczu i chwytaku na ramieniu więc nie nadawała się do niczego.
Zblocza mam wymienne od innych żurawi. To akurat jest condarowskie. Tutaj WSI się postarało i system zmiany zblocza czy ilości olinowania jest bardzo prosty. W innych modelach niestety trzeba zrobić to samemu.
Co do pasów to przemyśle, może nie po całości ale to jest do zrobienia
Kolego drogi czy osłona przeciwsłoneczna z modelu Actrosa Mp2 produkcji NZG jest demontowalna?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 46 gości