1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Nie wiem czy można było by wsadzić drugą żarówkę jak pozycyjną, ale to pewnie trzeba było by wiercić w lampie tak jak na tym zdjęciu gdzie widać zamontowane postoje w dolnych halogenach, a z tego co sie orientuje nie ma chyba takich halogenów do kupienia z dwoma żarówkami.
Cześć.
Prócz regeneracji tylnego mostu, nowego wału napędowego zmieniły się światła postojowe, teraz są na miejscu kierunkowskazu
Powiedz mi jak rozwiązałeś temat migania kierunkowskazu, jakiś przekaźnik czy jak ? Chciałem u siebie zrobić takie obrysy bo po wsadzeniu pomarańczowych żarówek do tych lampek nad kierunkiem efekt jest mizerny. Co do samej Scanii to widać że egzemplarz ładny i zadbany, a sprawy tuningowe idą w dobrą stronę tak więc nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia przy dalszych modyfikacjach.
Samochód: Audi
Cytuj:
Cytuj:
Cześć.
Prócz regeneracji tylnego mostu, nowego wału napędowego zmieniły się światła postojowe, teraz są na miejscu kierunkowskazu
Powiedz mi jak rozwiązałeś temat migania kierunkowskazu, jakiś przekaźnik czy jak ? Chciałem u siebie zrobić takie obrysy bo po wsadzeniu pomarańczowych żarówek do tych lampek nad kierunkiem efekt jest mizerny. Co do samej Scanii to widać że egzemplarz ładny i zadbany, a sprawy tuningowe idą w dobrą stronę tak więc nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia przy dalszych modyfikacjach.
Pozdrawiam !
Na razie zamieniłem miejsca instalacji z żarówką, kierunkowskaz mam na miejscu pozycji.
Widać go całkiem dobrze, ale mam w planach zastosowanie żarówki dwuwłóknowej.
Cześć.
Pozdrawiam !
Na razie zamieniłem miejsca instalacji z żarówką, kierunkowskaz mam na miejscu pozycji.
Widać go całkiem dobrze, ale mam w planach zastosowanie żarówki dwuwłóknowej.
Dzięki za odpowiedź, na razie zrobię tak jak u Ciebie ale w przyszłości pokuszę się chyba o wstawienie jakiegoś przekaźnika tak żeby obrys działał jak w amerykańskich osobówkach, chyba że ty wcześniej coś wymodzisz to skorzystam z twojego rozwiązania Pozdr. !
Jadę tak sobie dzisiaj drogą numer 92 między Kłodawą a Kołem, dokładnie w okolicach Grzegorzewa patrze jedzie sobie jakiś niebieski samochód z chłodnią wystającą nad kabinę. Tak sobie myślę: znam auto! Dochodzi do wymijania a tu Wasza Scania;] Nie zagadałem na CB, bo miałem w osobówce antenę schowaną. Zestaw na duży +. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 128 gości