Witam mam zamiar zakupić Renault Magnum z silnikiem Macka i zastanawiam się nad opcją 390 -430 czy ktoś może mi coś doradzić na temat tych aut? Czy są jakieś znaczne różnice pomiędzy nimi? Na co najlepiej zwrócić uwagę przy kupnie?
Dzięki za odpowiedź kolego troszkę mnie przebiegi przerażają 1 - 1,5 mln to norma ale z drugiej strony to normalny przebieg jak na takie roczniki w tym tygodniu jadę oglądać 390. Rozmawiałem z mechanikiem i powiedział mi że w 430 jest więcej elektroniki.
Dzisiaj byłem oglądać magnum mack 390 2000r. W sumie z zewnątrz wyglądało całkiem porządnie jak na swój rocznik, przebieg 1 300 000 pali na dotyk, po odpaleniu na konsoli wyświetla się pomarańczowa kontrolka jakby zygzak EKG, troszkę zdziwiła mnie półautomatyczna skrzynia biegów czy może ktoś z was miał już z czymś takim do czynienia jeżeli tak to powiedzcie proszę jakie są wady i zalety takiej skrzyni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 46 gości