Użytkownik
Samochód: BF3
Wydaje mi się ,że owszem zrobił to tak jak trzeba jednak co do zdania kolegów, faktem jest ,że Polska to jest dziwny kraj, Teraz Jeżdżę głównie w Niemczech i muszę przyznać ,że tam zupełnie inaczej to wygląda, no to też zasługa tego ze całe nNiemcy prawie mija się Autostradami, jednak na Landówkach jeszcze nie spotkałem się ze złym zachowaniem kierowców, ale co do naszego Kraju to muszę powiedzieć ,że kilka razy przeżyłem szok, zwłaszcza całkiem niedawno, jeden z kierowców, przy zjeździe na trasie A4 w kierunku Wrocławia, zrobiły się trzy pasu , dwa prosto i prawy skręt, zjazd, no i przezornie już jak to wziąłem się na sposób i włączam Anlage z zakazem wyprzedania, tak jak w tym przypadku były to śmigła, no i pomysłowością nasi Kierowcy przeszli samych siebie otóż, zamykałem cały konwój, no i kierowca widząc to z lewej strony załapał trawnik i barierkę, myślał ,że przeleci ale zdziwił się, jak nagle wyrosła przed nim końcówka śmigła, na co kierowca z prawej strony myślał ,że uda mu się wcisnąć pomiedzy jednak zdziwił się podobnie i złapał prawą barierkę, także teraz wypadało by, aby w takich sytuacjach, na zjazdach gdzie tworzą się trzy Pasy ruchu, było chyba 3 Pilotów bo ciężko jest czasem widząc taki brak wyobraźni, zwłaszcza, że nawet Ta Anlaga BF3 jjest widoczna z bardzo daleka, no ale cóż, chwale jednak czasem zachowania naprawdę mądrych kierowców choć jest ich niewielu..
Koledzy Jest to temat rzeka, ale jestem za tym aby naprawdę przepisy odnośnie pilotów, i pilotażu się zmieniły, i także żebyh nasi kierowcy byli doinformowani w tym temacie, nawet jakaś wzmianka na kursach z Prawa Jazdy bo to my powinniśmy zapewnić bezpieczeństwo, jednak w wielu przypadkach nie mamy takiej możliwości,