1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Kolejny plus u mnie bo własnoręczna robota, wygląda to bardzo fajnie. Co prawda ciemny kolor trochę mi nie podpada, ale za to praktyczny zawsze jakikolwiek brud będzie mniej widoczny niż na jasnym odcieniu. Oby tak dalej i czekam na następny aktual .
Zdecydowałem się na szary bo pasuje do reszty wnętrza, osobiście bardzie mi się podoba beżowy ale do niczego by nie pasował a tak szary zgrywa się z resztą szarej tapicerki.
PPP no ale trudno jakoś update trzeba wrzucić Delikatne zmiany z przodu pojazdu, naprawiony został gril i boczek, doszedł drugi znaczek Scania i dwie dodatkowe obrysówki, na razie wszystko złożone tak żeby się trzymało i można było spokojnie jeździć, w weekend postaram się dopieścić pare detali.
Weź zdejmij chłopie te lampki z grilla bo wszystkie pierdo*** i pasują jak świni siodło. Było tak fajnie, minimalistycznie. Fashion OVER function! A reszta git majonez.
Samochód: Audi
Cytuj:
Weź zdejmij chłopie te lampki z grilla bo wszystkie pierdo*** i pasują jak świni siodło. Było tak fajnie, minimalistycznie. Fashion OVER function! A reszta git majonez.
Jego samochód, jego wola. Ważne, że Michałowi się podobają, innym nie muszą
Co do lampek to ułożenie jest świetne, wyprzedziłeś mnie ;D Jedynie model lampek nie jest najlepszy, są zdecydowanie za małe.
Synek, ta taśma nazywa się fachowo "lamówka", TU masz taką podobną na allegro, z tą różnicą że ta jest połyskująca a moja jest matowa. Scania113m, wiem, wiem, szukam cały czas jakiś większych prostokątnych lampek na zwykłą żarówkę ale ciężko znaleźć coś fajnego. Baniek, tematu nie odpuszczam, w końcu się za to zabiore Michalolech, tak to Mostostal Zabrze, garażuje tam codziennie.
Ardel95, takie są konkretne tylko nie wiem czy jest możliwość wysyłki do Polski, muszę jakiegoś mail`a z zapytaniem do nich napisać. Michalolech, warsztat miał być zlikwidowany ale ktoś poszedł po rozum do głowy i wszystko dalej działa.
Z zewnątrz żadnych zmian ale pod maską już tak, zrobiłem na nowo całe okablowanie z dodatkowego oświetlenia, dwie lampki zostały poprawione, kable pochowane, itp. Ostatnio zapomniałem dopisać o przeglądzie zrobionym w naczepie, po 15 tyś. km. od remontu nic złego się nie dzieje, oprócz siłownika na pierwszej osi który nie został wcześniej wymieniony ale ten problem też jest już rozwiązany
VeRay, właśnie nie wiem jak to będzie z przeglądem u mnie, całe dodatkowe oświetlenie mam wyłączane jednym przyciskiem, do OSKP mam jakieś 20 m w linii prostej ale jakoś zawsze brakuje czasu podejść i się zapytać. Ardel95, dzięki za zaoferowaną pomoc ale na razie podziękuje, mam pare innych spraw i na razie lampki odchodzą na boczny tor ale będę pamiętał i jak coś to się odezwę
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 27 gości