Cytuj:
Tak jak napisałeś DNO, to mój poziom.
Ale jaki jest poziom kolegi skoro nie potrafi wpisać w wyszukiwarkę ? Było o tym na forum już kilka razy, wszystko jest pięknie opisane. Ale łatwiej czekać na gotowca.
Po 1 kolego to jest zależne od firmy jaką formę prowadzenia działalności wymagają od kierowcy i nie zawsze może być jednakowo w każdej firmie, więc kolega miał prawo zapytać...Po 2 nie bądź złośliwy bo też wszystkich rozumów nie pozjadałeś...
Cytuj:
Mają tandemy Wieltona na Volvach, naczep raczej nie. A niebieskie są z moich informacji dwa, WGM 23PC i WGM 29PC.
Igorze?!Co do MAN-ów(sa 2 takie) to się zgadza w 100 % i dodam tylko, że wywiad działa doskonale!:)Chwała Ci za to.Nie raz bywa tak, że auta sa końcówkami serii lub inne wypadkowe(są po prostu tańsze,nikt wówczas nie patrzy,że inny kolor maja bo tak samo będą pieniądze zarabiać...Co do naczep to były Wieltony typu walking floor...
Cytuj:
A z tego co się orientuję, to nie było opcji, żeby ciągnik wyjechał nieoklejony na trasę. O naczepie nie wspominając. No chyba, że były dzierżawione czy cuś
. Ale ciągniki zawsze były oklejone (sam czekałem ze 3 godziny na wyjazd nowym ciągnikiem, żeby mi go okleili... Innej opcji nie było.).
Hej Jester!Masz rację, choć zaraz przytoczę Ci kilka wyjatków...
http://forum.trucksfoto.pl/index.php?ac ... 3133;image
http://forum.trucksfoto.pl/index.php?ac ... 1124;image do dziś dnia te drzwi od kierowcy nie są oklejone(brakło naklejek wówczas i tak już zostało hehe)
Poza tym był jeden kolega, który jeździł nie oklejonym autem aż do 1-go przeglądu...:)Swoja drogą tak jak wspomniał Jester-auta musiały być oklejone,ba!Zdarzyło mi się, że raz rozmijałem się z naszym prezesem Adamem i miałem niepodświetlonego globa...Oczywiście później(jakiś czas od tego momentu) tankując paliwo podszedł do mnie prezes i...''Panie drogi, to ja tyle wydaje na reklamę a a ty mi jeździsz bez podświetlonego globa?''Lekko mnie zamurowało(zapamiętał rejestracje a uwierzcie mi ma do podobnych spraw głowę na karku) ale odbiłem kontrę,powiedziałem że robiło gdzieś zwarcie, nie mogłem go włączyć i musiałem tak zjechać do bazy, a po przyjeździe usterkę naprawiłem
Cytuj:
Zawsze sięgamy DNA. Pijemy do końca
Panowie?! to za wszystkich szoferów!!!Zdrowie!